Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Muistutus! Mediakutsu: Sukkahousuhevi ja kasarihitit pauhaavat Domino-teatterissa koko syksyn

Turun Kaupunginteatteri

Muistutus! Mediakutsu: Sukkahousuhevi ja kasarihitit pauhaavat Domino-teatterissa koko syksyn

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 19:10
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

EMBARGO 7.3.2016 klo 13

Mediakutsu: Sukkahousuhevi ja kasarihitit pauhaavat Domino-teatterissa koko syksyn

Paikka: Domino-teatteri, Humalistonkatu 7, 20100 TURKU

Aika: maanantai 7.3.2016 klo 13-14. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Muuta: Tiedotustilaisuus, ilmoitathan tulostasi pe 4.3. mennessä kirsi.lonnmark@turku.fi.

Turun Kaupunginteatteri versioi Domino-teatteriin maailmalla suursuosiota nauttivan rockmusikaalin Rock of Ages. Kreppitukin, olkatoppauksin ja tiukoin neonvärisin trikoin lavalle tanssiva näytelmä on kuorrutettu romantiikalla ja 80-luvun suurimpien artistien hiteillä. Elokuvanakin tunnettu Rock of Ages saa ensi-iltansa Domino-teatterissa pe 21.10.2016. Peilipallojen ja diskovalojen loisteessa nähdään säkenöivät rokkistarat Veeti Kallio, Aki Louhela, Mikael Saari ja kaikista bändäreistä hottiksin Anna Victoria Eriksson. Syksyn kuumimman klubitunnelman luo ohjauksellaan Mikko Kouki. Työryhmä on paikalla tilaisuudessa ja esittää myös musiikkinäytteitä soundtrackista.

Tervetuloa tiedotustilaisuuteemme katsomaan miten kajalkynää käytetään oikein ja kuinka kovalla volyymilla sähkökitaraa lavalla vingutetaan!

Turun Kaupunginteatteri Oy 

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 100 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs