Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Minna Lindgren kertoo teoksestaan Sinfoniaanisin terveisin

Lahden kaupunki

Minna Lindgren kertoo teoksestaan Sinfoniaanisin terveisin

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 11:44
Julkaisija: Lahden kaupunki

Toimittaja, kirjailija FM Minna Lindgren vierailee Lahden pääkirjastossa keskiviikkona 27.5. klo 18 alkaen puhumassa Olli Löytyn kanssa kirjoittamastaan kirjeromaanista Sinfoniaanisin terveisin – kirjekurssi klassisen musiikin maailmaan.

Suuren suosion saavuttaneessa teoksessa musiikkitieteilijä Lindgren johdattaa rockmusiikkiin kyllästyneen Löytyn klassisen musiikin maailmaan innostavasti ja konkreettisia esimerkkejä hyödyntäen. Inspiraatiota on luvassa myös Lindgrenin vierailun yhteydessä, sillä puheensa ohessa hän on luvannut soittaa yleisölle esimerkkejä kirjastakin tutuista musiikkikappaleista.

Musiikkiaiheisten teostensa ohella Minna Lindgren tunnetaan suositusta Ehtoolehto-  kirjasarjastaan. Ennen kirjailijan uraansa Lindgren on työskennellyt pitkään Yleisradiolla. Minna Lindgren on myös tuttu lahtelaisille konsertissa kävijöille yhteistyöstään Sinfonia Lahden kanssa ja hän tekeekin kirjailijan työnsä ohella juontajan töitä erityisesti klassisen musiikin tilaisuuksissa.

Tilaisuuden järjestää Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto . Pääkirjaston auditoriossa pidettävä tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Lisätiedot:

Kirjastovirkailija Susanna Partanen, 044 416 4063, susanna.partanen@lahti.fi

Minna Lindgren (haastattelupyynnöt, tilaisuuden sisältö), 040 733 4909, minna.lindgren@kolumbus.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs