Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Minervan julkaisu viikolla 44: Yö ei unohda

Minerva Kustannus Oy

Minervan julkaisu viikolla 44: Yö ei unohda

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2014 klo 09:21
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Katharina Hagena: Yö ei unohda

Muisti, uni, unohdus, katoaminen… Katharina Hagenan teos on monikerroksinen kudelma ihmisten kovin hauraasta yhteydestä itseensä, toisiinsa ja jopa elämään.
Kolmikymppinen Ellen tekee tutkimusta unen kulttuurihistoriasta. Ironista kyllä, hän kärsii itse vaikeista unihäiriöistä. Ellenin äiti makaa koomassa sairaalassa jo todellisuudesta irtautuneena.
Ellenin isä, Joachim harjoituttaa kuoroa, jonka jäsenet ovat kytköksissä toisiinsa useammalla tavalla kuin itse ymmärtävätkään. Kuorossa laulavan Marthen Lutz-poika on kadonnut vuosia sitten. Vain yksi kuoron jäsenistä tietää mitä hänelle tapahtui.
Romaani vie lukijan keskelle nerokasta tapahtumasarjaa tavalla, joka edustaa modernin eurooppalaisen kirjallisuuden parhaita perinteitä.

ISBN/EAN 978-952-312-035-8
Luokka 82.4
Suomennos Helen Moster
277 s.
Ilmestyy viikolla 44/2014

Lue lisää: Yö ei unohda

Katharina Hagena (s. 1967) on Hampurissa asuva kirjailija. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Der Geschmak von Apfelkernen oli Saksan myydyin kaunokirja ilmestymisvuonaan 2008, ja sen oikeudet myytiin 25 maahan. Suomeksi se ilmestyi vuonna 2009 nimellä Omenansiementen maku.

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja kansikuvat:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Liitetiedostot

Minerva Kustannus Oy julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs