Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mielenkiintoisia vierailuja Oulun kaupunginteatterissa: Fosforinhohtoinen lurjus 17.10. ja Mielipuolen päiväkirja 22.10.

Oulun kaupunginteatteri

Mielenkiintoisia vierailuja Oulun kaupunginteatterissa: Fosforinhohtoinen lurjus 17.10. ja Mielipuolen päiväkirja 22.10.

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 14:15
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

teatteri.ouka.fi

17.10. klo 19 Pikisalissa Suomen näyttelijäliiton 100-vuotisjuhlanäytelmä:
Fosforinhohtoinen lurjus

Kehuttu, pidetty, hauska ja koskettava esitys Kansallisteatterin pikku roolien spesialistista, näyttelijä Eero Kilvestä - hänen kutsumuksestaan ja sinnikkyydestään. Roolissa Juha-Pekka Mikkola. Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Hurme. Kesto 50 min + keskustelutilaisuus suomalaisesta näyttelijyydestä 30 min

Suomen Näyttelijäliitto täyttää 100 vuotta vuonna 2013. Sen kunniaksi Fosforinhohtoinen lurjus kiertää Suomea 13 kaupunginteatterin verran. Esitys kutsuttiin myös Tampereen Teatterikesään vuonna 2010.


Ti 22.10. klo 19 suurella näyttämöllä, yleisön pyynnöstä
Mielipuolen päiväkirja

Martti Suosalon upea tulkinta Nikolai Gogolin klassikosta.
Oululaisten suosikin, Martti Suosalon, samanaikaisen hersyvä ja koskettava tulkinta todellisuudentajunsa menettävästä Popristsinista palaa Ouluun yleisön pyynnöstä. Nikolai Gogolin tekstissä tragiikka ja komiikka risteytyvät harvinaisen koskettavasti. Tähän päivään siirretty klassikko luo kirkkaan kuvan siitä, miten ihminen menettää elämänhallintansa ja syrjäytyy.

Lisätietoja: Oulun kaupunginteatterin tiedottaja Kaisu Innanen, puh. 044 703 7111, kaisu.innanen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs