Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediapolis 2013–2014: Action! – TAMKin uusi julkaisu nyt verkossa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Mediapolis 2013–2014: Action! – TAMKin uusi julkaisu nyt verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 13:04
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Luovan alan yhteisö ja digitaalisen tarinankerronnan keskus, Mediapolis, on aloittanut toimintansa. TAMKin verkkojulkaisuna ilmestynyt Mediapolis 2013–2014 Action! kertoo sen synnystä ja ihmisistä Mediapoliksen takana.

Mediapoliksen kehitystä voisi verrata polkuun, joka vie vuoren huipulle. Nyt on lähdetty liikkeelle ja otettu suunta, mutta vielä ei voi nostaa lippua vuoren huipulle. Tavoitteena on hyvin toimiva liiketoiminnan ekosysteemi, jossa syntyy liiketoiminnan kasvua ja työpaikkoja. Ihmisistä kaikki on kiinni. Seuraamme mielenkiinnolla, miten matka jatkuu kohti huippua.

Mediapoliksessa toimii yrityksiä sekä julkisen palvelun mediayhtiö Yleisradio ja koulutusorganisaatiot Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Tampereen seudun ammattiopisto (Tredu). Mediapoliksen suurin rahoittaja on ollut Euroopan Unionin aluerahasto.

Julkaisun tiedot:

Mediapolis 2013–2014: Action!
Tampereen ammattikorkeakoulun julkaisuja.
ISBN 978-952-5903-64-5(PDF)

Lataa julkaisu (pdf)

Lisätietoja TAMKin julkaisuista:

Tiina Kenttälä-Koivumäki
Julkaisukoordinaattori
Tampereen ammattikorkeakoulu/TAMK julkaisut
tiina.kenttala-koivumaki@tamk.fi
p. 040 8012 780

Tutustu TAMKin julkaisuihin

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs