Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu/muistutus:Tamara-musiikkinäytelmä pukee Logomo-teatterin täyteen loistoonsa

Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu/muistutus:Tamara-musiikkinäytelmä pukee Logomo-teatterin täyteen loistoonsa

Kutsu.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 13:45
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu:

Tamara-musiikkinäytelmä pukee Logomo-teatterin täyteen loistoonsa

- Yleisölle tarjotaan lämpiötiloissa Tamara Lund –pukunäyttely

Paikka: Logomo-teatteri, Köydenpunojankatu 14, 20100 TURKU

Aika: Perjantai 11.9.2015 klo 13-14

Muuta: Tilaisuudessa tarjoilua. Ilmoitathan tulostasi kirsi.lonnmark@turku.fi.

Tamara Lundin suurten käänteiden täyttämästä elämästä kertova musiikkinäytelmä on samalla taiteilijakuva naisesta, jonka elämässä rakkaus oli kaiken keskiössä. Esityksessä kuullaan niin iskelmiä kuin musikaalimusiikkia sekä numeroita opereteista ja oopperasta. Kantaesityksen ensi-ilta on Logomo-teatterissa 18. ja 19.9.2015.

Esitämme lehdistötilaisuudessa katkelman esityksestä ja avaamme tilaisuuden päätteeksi lämpiötiloihin rakennetun pukunäyttelyn. Näyttely on koostettu yhteistyössä Maria Lundin kanssa ja se pitää sisällään asusteita, vaatteita ja muita muistoja Tamaran elämästä.

Paikalla tilaisuudessa ovat työryhmästä näyttelijöiden lisäksi mm. näytelmän käsikirjoittaja ja ohjaaja Satu Rasila sekä ohjelmistovalinnasta kertova TKT:n taiteellinen johtaja Mikko Kouki. Tilaisuudessa median edustajilla on mahdollisuus valo- ja videokuvata, sekä haastatella työryhmää (Tamaran rooleissa Angelika Klas, Kirsi Tarvainen ja Sofia Arasola). 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen: kirsi.lonnmark@turku.fi

Liitetiedostot

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs