Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Sigyn muuttuu eläväksi taideteokseksi 29.2.

Turun ammattikorkeakoulu

Mediakutsu: Sigyn muuttuu eläväksi taideteokseksi 29.2.

Kutsu.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 10:42
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tervetuloa seuraamaan Lue mun huulilta -monologisarjan esiintyjien flash mobbia Sigyn-salille 

Paikka: Sigyn-salin ylälämpiö, Linnankatu 60, 20100 Turku
Aika: maanantai 29.2.2016 klo 12.00

16 ohjaajaa ja 16 näyttelijää. 10 teosta inspiraationa. Kolme kuukautta aikaa. Tavoitteena monologiesitys.

Lue mun huulilta: MONOLOGI –esityssarja koostuu yhteensä kuudestatoista noin 20 minuutin mittaisesta monologista. Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian toisen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijat valitsivat monologitekstin ja dramatisoivat sen yhdelle ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle.  Luvassa on siis nuorten tekijöiden esiinmarssi, jonka aikana nähdään esityksiä ilmiöistä, ihmisyydestä ja tunteista.

Mitä monologin valmistamiseen vaaditaan?

- No ainakin epävarmuuden sietokykyä ja rohkeutta kokeilla, samalla aaltopituudella olemista ja artikuloimista työparin kanssa, tanssimista ja ranskanpastilleja, kertoo ohjaaja Karen Soinila.

Jotta katsojilla olisi mahdollisuus nähdä kaikki monologit, on esityssarja jaettu kahteen osaan. Ensimmäisen osan ensi-ilta on 3.3 ja toisen 9.3

- On ollut mahtavaa työskennellä työparina, koska on ollut koko ajan luottoa, että me yhdessä selvitään tästä. Jännittää nähdä, että mitä kaikki ovat saaneet aikaan. Ollaan niin erilaisia, että vaikka lähtökohdat ovat olleet kaikille samat niin lopputulokset eroavat toisistaan varmasti. Haluan jo nähdä kaikki! sanoo ohjaaja Iina Löppönen.

Flash mob ja lehdistötilaisuus  29.2. 2016  Sigyn – salin ylälämpiössä kello 12.00

Maanantaina 29.2 Sigyn muuttuu pienen hetken ajaksi eläväksi  taideteokseksi. Tällöin opiskelijat valtaavat Sigyn –ravintolan kolme kerrosta flash mobiinsa. Performanssin inspiraationa ovat pian ensi-iltansa saavat esitykset ja se antaa kuvan siitä, mitä kaikkea lavalla tullaan näkemään.

Flash mobin jälkeen järjestetään lehdistötilaisuus, jossa lehdistön kysymyksiin vastaavat teatteriopiskelijat, sekä monologikurssin ohjaava opettaja Mervi Rankila-Källström.

Lisätietoja:
Mervi Rankila-Källström
0505985230
mervi.rankila-kallstrom@turkuamk.fi

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/222852084723145/

Liitetiedostot

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs