Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Rasilan veljekset sanailevat kilpaa Domino-teatterin avajaisnäytelmässä

Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu: Rasilan veljekset sanailevat kilpaa Domino-teatterin avajaisnäytelmässä

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 11:15
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu:

Rasilan veljekset sanailevat kilpaa Domino-teatterin avajaisnäytelmässä

 

Paikka: Domino-teatteri, Humalistonkatu 7, 20100 TURKU

Aika: Tiistai 8.9.2015 klo 11-12

Muuta: Tilaisuudessa tarjoilua. Ilmoitathan tulostasi kirsi.lonnmark@turku.fi.

Tervetuloa tutustumaan Kaupunginteatterin uuteen väistötilaan, ehostettuun ja remontoituun Domino-teatteriin. Ydinkeskustan vanha elokuvateatteri on kesän aikana läpikäynyt muutostöitä ja nostalginen näyttämö avautuu nyt uudessa loistossaan yleisölle syyskuun 9. päivä.

Avajaisesityksenä nähdään uusintaensi-iltansa saava Americo!  Kimmo Rasilan ja Jukka Rasilan luotsaama Dario Fon komedia on veljesten taidonnäyte tarinankerronnassa.  Amerikkaan suuntautuvasta valloitusretkestä esitetään tilaisuudessa katkelma.

Median edustajilla on mahdollisuus valo- ja videokuvata, sekä haastatella työryhmää. Esittelykierroksen Domino-teatterin tuoreissa puitteissa vetää Kaupunginteatterin toimitusjohtaja Arto Valkama.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen: kirsi.lonnmark@turku.fi

 

Turun Kaupunginteatteri Oy 

 

 

 

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs