Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Kaupunginteatteri raottaa salaisuuksien verhoa syksyn klassikkonäytelmän osalta

Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu: Kaupunginteatteri raottaa salaisuuksien verhoa syksyn klassikkonäytelmän osalta

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 09:19
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Embargo ma 18.4.2016 klo 18

Arvoisa median edustaja

Meillä on ilo kutsua sinut kevättapahtumaamme Domino-teatteriin ma 18.4.2016 klo 17. Luvassa on hieno ilta, jonka aikana raotamme salaisuuksien verhoa syksyn klassikkonäytelmän osalta. 

Tilaisuuden aluksi ohjelmassa on Satu Rasilan vetämä haastattelu. Pääsette kuulemaan Kissa kuumalla katolla-näytelmän ajankohtaisista teemoista muun muassa ohjaaja Sini Pesosen, suomentaja Juha Siltasen ja näyttelijä Taneli Mäkelän näkökulmista.

Haastattelun päätteeksi katsomme elokuvaversion teoksesta yhdessä koko näytelmän työryhmän kanssa. Vuonna 1958 valmistuneen elokuvan päärooleissa nähdään Paul Newman ja Elizabeth Taylor.

Mikäli haluat tulla katsomaan vain haastattelua, se on mahdollista. Elokuva alkaa n. klo 18 ja kestää 2 h 30 min. Paikalla on ruoka- ja juomatarjoilua, leffaevääksi popcorneja.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen pe 15.4. mennessä kirsi.lonnmark@turku.fi.

Lämpimästi tervetuloa! 

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 100 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs