Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mediakutsu: Kaikki oikein on Turun Kaupunginteatterin syksyn ensimmäinen ensi-ilta

Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu: Kaikki oikein on Turun Kaupunginteatterin syksyn ensimmäinen ensi-ilta

Kutsu.
Julkaistu: 19.08.2015 klo 13:13
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Mediakutsu:

Kaikki oikein on Turun Kaupunginteatterin syksyn ensimmäinen ensi-ilta

Paikka: Logomo-teatteri, Köydenpunojankatu 14, 20100 TURKU

Aika: Maanantai 24.8.2015 klo 12-13

Muuta: Tilaisuudessa lounastarjoilu. Ilmoitathan tulostasi kirsi.lonnmark@turku.fi.

Tervetuloa tutustumaan Kaupunginteatterin syyskauden avajaisnäytelmään Kaikki oikein. Nyt kantaesityksenä Logomo-teatterissa nähtävä näytelmä pohjautuu viime vuonna julkaistuun kiitosta niittäneeseen Anna-Leena Härkösen romaaniin, joka käsittelee moniulotteisesti monen suomalaisen suurinta unelmaa, lottovoittoa. Pari- ja ystävyyssuhteiden muuttumista sekä elämän uudelleen rakentumista käsittelevän näytelmän ensi-ilta on Logomo-teatterissa 28. ja 29.8.2015.

Esitämme lehdistötilaisuudessa katkelman esityksestä ja avaamme aihetta esittelyin. Paikalla tilaisuudessa ovat työryhmästä näyttelijöiden lisäksi mm. näytelmän ohjaaja Heikki Paavilainen sekä ohjelmistovalinnasta kertova TKT:n taiteellinen johtaja Mikko Kouki. Tilaisuudessa median edustajilla on mahdollisuus valo- ja videokuvata, sekä haastatella työryhmää. 

Kaikki oikein -näytelmään liittyy oleellisena osana laajamittainen yhteistyö Veikkauksen kanssa, jonka pelituotoilla tuetaan kulttuuria ja Turun Kaupunginteatterin toimintaa vuosittain miljoonilla euroilla. Yhteistyöstä on kertomassa tilaisuudessa Veikkaus Oy:n yhteyspäällikkö Tapio Imporanta

 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen: kirsi.lonnmark@turku.fi

Turun Kaupunginteatteri Oy 

Liitetiedostot

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs