Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Mäntyharjun kunta pitää huolta korkeakouluopiskelijoista - kotikuntastipendin hakuaika alkaa

Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kunta pitää huolta korkeakouluopiskelijoista - kotikuntastipendin hakuaika alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 15:47
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kunta tarjoaa 1. vuoden korkeakouluopiskelijoille mahdollisuutta hakea kotikuntastipendiä. Tämä on toinen vuosi, kun kunta tarjoaa kyseistä stipendiä aloittaville korkeakouluopiskelijoille. Viime vuonna stipendi myönnettiin kaikkiaan 18 mäntyharjulaiselle.

Edellytyksenä stipendin saamiselle on, että Mäntyharju on opiskelijan kotikunta 1.1.2017. Luonnollisesti edellytyksinä ovat myös opiskelupaikka korkea-asteen oppilaitoksessa ja se, että stipendiä hakeva opiskelija on läsnäoleva opiskelija lukuvuonna 2016-2017. Stipendin suuruus on opiskelijalle 1200,00 euroa per vuosi.

Stipendin taustalta löytyvät Helsingissä sijaitsevat Mäntyharjun kunnan omistamat asunnot, joita on vuokrattu aiemmin vain Mäntyharjusta kotoisin oleville opiskelijoille. Kunta vuokraa nykyisin asuntoja niin kutsutuilla avoimilla markkinoilla ja vuokratuotot käytetään kotikuntastipendiin.

- Ajatuksena on palvella suurempaa joukkoa mäntyharjulaisia opiskelijoita. Aikaisemmin asunnoissa on asunut yhteensä viisi mäntyharjulaista opiskelijaa Helsingin Kalliossa ja Ullanlinnassa. Nyt kotikuntastipendistä pääsevät nauttimaan kaikki meiltä opiskelemaan lähteneet riippumatta siitä, missä opiskelevat, kertoo kunnanjohtaja Jukka Ollikainen.

Stipendihakemukset tulee lähettää 30.9.2016 mennessä osoitteeseen kirjaamo@mantyharju.fi, viestin aiheena "Kotikuntastipendi". Vapaamuotoisten hakemusten tulee sisältää stipendin hakijan nimi, syntymäaika, pankkiyhteystiedot ja todistus opinto-oikeudesta.


Lisätiedot:

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, 040 7797 747,
jukka.ollikainen@mantyharju.fi

Hallintojohtaja Tuomo Penttinen, 040 5229 055,
tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, 040 774 1902,
olli.marjalaakso@mantyharju.fi

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs