Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Makuja ja tarinoita, pulloja ja pyhimyksiä

Lasten Keskus

Makuja ja tarinoita, pulloja ja pyhimyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 10.07.2013 klo 07:00
Julkaisija: Lasten Keskus

Harrasta viiniä kutsuu tutustumaan omaperäiseen viinivalikoimaan: kirjassa avataan reilut viisikymmentä pulloa, joiden taustassa on jotain kirkollista. Jaakko Heinimäen viihdyttävien ja sivistävien tarinoiden lisäksi Antti Rinta-Huumo johdattaa viisasten juoman nauttimisen saloihin. 

Lukija pääsee maistamaan vin santoa Franciscus Assisilaisen ja rouva Jacopan seurassa, valitsemaan Johannes Kastajan juhannusjuomaa Portugalista ja tutustumaan rakastavaisten suojelijaan. Jaloa juomaa ammennetaan niin paavin lähteestä kuin paholaisen kellarista, pyhimyslegendat tuovat moneen viiniin oman värinsä ja luostareiden salaisuudet avautuvat.

Teos on uudistettu laitos aiemmin ilmestyneestä samannimisestä kirjasta.

 

Tietokirjailija, pastori Jaakko Heinimäki tunnetaan mm. keskiajan ja pyhimyslegendojen tuntijana. Hän on suorittanut kansainvälisen WSET Advanced Certificate -viinikoulutuksen. Antti Rinta-Huumo on ruokaan ja viiniin erikoistunut restonomi. Hän on kouluttajana ja kirjoittajana tunnettu viinialan monitoimimies ja Viini-lehden Bouquet-klubin isäntä.

 

Heinimäki, Jaakko ja Rinta-Huumo, Antti: Harrasta viiniä. 144 s. KL 68.27. ISBN 978-952-247-430-8

 

Huom! Jaakko Heinimäkeä haastatellaan teoksesta Porissa, MTV3:n Suomi Areenalla 17.7. klo 15.15.

  

Lisätietoja: Jaakko Heinimäki, jaheinim@me.com, tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi.

 

Kirjan kansikuva ja tekijän kuva täältä.

Arvostelukappaleet: kvtilaus@kirjavalitys.fi

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs