Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Maalaustaide Teemu Mäen silmin

Into Kustannus

Maalaustaide Teemu Mäen silmin

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 15:19
Julkaisija: Into Kustannus

Teemu Mäen Maalarin silmin (Pakko ei oo ku kualla) on runsaasti kuvitettu kirja taiteesta ja yhteiskunnasta. Se sisältää Mäen viimeaikaisia maalauksia ja avaa niiden kautta taidemaalarin työtä. Onko taide mielekästä? Mikä on taiteen merkitys? Kirja on helppolukuinen ja sopii sekä taiteen ammattilaisille että ummikoille, peruskoululaisista professoreihin. Mäki kertoo esimerkiksi seikkaperäisesti, mistä on kyse kollektiivimaalauksissa, joita hän vuodesta 2003 lähtien on tehnyt oppilaittensa kanssa.Maalarin silmin

Kirja julkaistiin Mäen näyttelyn ”Dakar-triptyykki ja muita maalauksia… (…Suomesta ja Afrikasta, maailmasta ja meistä, yksin ja yhdessä)” yhteydessä Lapuan taidemuseossa 30.9.2014–24.1.2015. Kirjan lopun vastineessaan Mäki vastaa Lapualla käytyyn väittelyyn siitä, sopiiko näyttely peruskoululaisille vai ei.

Teemu Mäki (s. 1967, www.teemumaki.com) on taiteilija ja kuvataiteen tohtori. Maalarin silmin on hänen viides kirjansa.

Kirjaa myydään sähkökirjana Elisa Kirjan kautta.

Teemu Mäki: MAALARIN SILMIN (PAKKO EI OO KU KUALLA)
Into-tieto & Lapuan Taidemuseon julkaisu nro 29, 210 sivua, suositushinta 29 €, ISBN 978-952-67716-7-0 (PDF), 978-952-67716-8-7 (EPUB)
Lataa painokelpoinen kansikuva: www.intokustannus.fi/images/kuvat/Maalarin_silmin.jpg

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
Milla Karppinen, 050 551 3310, milla.karppinen@intokustannus.fi

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs