Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Maailmanluokan crossover-tähdet Igudesman & Joo Oulu Sinfonian hulvattomassa vappukonsertissa

Oulu Sinfonia

Maailmanluokan crossover-tähdet Igudesman & Joo Oulu Sinfonian hulvattomassa vappukonsertissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2016 klo 07:53
Julkaisija: Oulu Sinfonia

Igudesmanin ja Joon BIG Nightmare Music lupaa musiikillista hulluttelua sinfonisella mittakaavalla ja tämä spektaakkeli on koettavissa lauantaina 30.4. klo 18 Madetojan salissa Oulu Sinfonian kanssa! Viulisti Alexey Igudesmanin ja pianisti Hyung-ki Joon muodostama maailmanluokan duo rikkoo klassisen musiikin rajoja yhdistämällä konsertteihin stand uppia ja populaarikulttuuria suvereenista soittotaidosta tinkimättä. Igudesmanin ja Joon humoristinen ote musisointiin on tehnyt kaksikosta varsinaisen Youtube-hitin ja he ovat esiintyneet ympäri maailmaa täysille konserttisaleille sekä täpötäysille stadioneille useiden vuosien ajan. TV-esiintymisissään he ovat tehneet yhteistyötä esimerkiksi näyttelijä John Malkovichin, Monty Pythonista tutun Terry Jonesin sekä viulutaiteilija Joshua Bellin ja Viktoria Mullovan kanssa.

Duo kehitti maailman valloittaneesta Little Nightmare Music -showstaan vieläkin yllättävämmän sinfoniaorkesteriversion, joka ilahduttaa ja yllättää yhtälailla klassisen musiikin ystäviä kuin tottumattomampia konserttikävijöitä. BIG Nightmare Musicissa musiikkimaailman suuruudet kuten Bach, Mozart ja Beethoven saavat täysin uuden käsittelyn helposti lähestyttävässä ja mukaansa tempaavassa muodossa. Konsertin kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan. Ravintola Preludissa on tarjolla tuoreita munkkeja, suolaisia piiraita ja kuplivaa vappujuomaa.

http://www.oulusinfonia.fi/konsertit-2/igudesman-joo-big-nightmare-music.html

http://www.igudesmanandjoo.com/big-nightmare-music/

Kuvassa Alexey Igudesman ja Hyung-ki Joo (kuvaaja: Michael Sachsenmaier)

Liitetiedostot

Oulu Sinfonia on Pohjois-Suomen ainoa ja EU-alueen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Orkesterissa soittaa 61 ammattimuusikkoa ja ylikapellimestarina on vuodesta 2013 alkaen toiminut useissa kapellimestarikilpailuissa palkittu Johannes Gustavsson, jonka sopimus jatkuu aina kesään 2018 saakka. Gustavsson pitää erityisen tärkeänä tuoda esiin pohjoismaista musiikkia, minkä lisäksi Oulu Sinfonian ohjelmistossa on säännöllisesti tarjolla myös laaja kattaus eri aikakausien orkesterimusiikkia, lastenkonsertteja, oopperaa ja viihdettä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs