Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Maailmanlaajuisesti tunnettu TEDxYouth saapuu Suomeen toista kertaa

Suomen Lukiolaisten Liitto

Maailmanlaajuisesti tunnettu TEDxYouth saapuu Suomeen toista kertaa

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 10:15
Julkaisija: Suomen Lukiolaisten Liitto

Helsingissä järjestetään 28.1.2016 Suomen kaikkien aikojen toinen TEDxYouth-tapahtuma. Yli 15-vuotiaille suunnattu puhetapahtuma tarjoaa tylsien luentojen sijaan elämyksellisiä puhe-esityksiä, jotka herättävät ajatuksia ja saavat katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta.

TEDxYouth@Kolmikulma-tapahtumassa lavalle nousee 11 toinen toistaan mielenkiintoisempaa puhujaa yhteiskunnan eri aloilta. Mukana on muun muassa säveltäjä, huippumalli, ex-urheilija, tutkija, palkittu toimitusjohtaja sekä suosittu bloggaaja. Kuten TEDx:in perinteeseen kuuluu, puhujien henkilöllisyys pidetään salassa viimeiseen asti.

Tapahtuman teemana on pelko ja rohkeus. “Moni nuori kokee epävarmuutta talousongelmien ja leikkauspuheiden sävyttämän tulevaisuuden edessä”, toteaa tapahtumajärjestelyjä koordinoiva Otso Salvi. “Valitsimme aiheen, koska haluamme rohkaista nuoria luottamaan itseensä epävarmuustekijöistä huolimatta. Tarkoituksena on, että puheet tarjoavat esimerkkejä siitä, miten erilaisilla tavoilla omia unelmiaan voi toteuttaa.”

Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävää tapahtumaa voi seurata suorana myös netissä. “Esimerkiksi kouluissa tapahtuman yhteyteen on helppo järjestää oma katselutilaisuus, jossa seurataan livelähetystä”, muistuttaa tapahtumaa organisoiva Tiina Haapanen.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa paikan päälle. Linkki tapahtumastreamiin löytyy tilaisuuden alla tapahtuman nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista.

TEDx on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, joka perustuu kansainväliseen TED- konseptiin (Technology, Entertainment, Design). TEDxYouth on suunnattu nuorille ja sen puheenvuoroissa keskitytään erityisesti nuoria kiinnostaviin teemoihin.

Sen järjestämistä tukevat muun muassa Suomen Lukiolaisten Liitto, Pääkaupunkiseudun partiolaiset, Helsingin nuorisoasiainkeskus, Metropolia-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja DNA.

Lisätietoja:

Otso Salvi, otso.salvi@lukio.fi, 045 129 6795

Tiina Haapanen, tiina.haapanen@lukio.fi, 040 839 3284

 

Nettisivut: tedxkolmikulma.com

Facebook:www.facebook.com/tedxkolmikulma

Twitter ja Instagram: TEDxKolmikulma

 

TEDxYouth@Kolmikulma

Paikka: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Aika: 28.1.2016 klo 13-16.30

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä SLL on yli 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs