Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lukuvuoden ensimmäiset Tanssia!-näytökset Oamkissa 12. ja 13.12.

Oulun ammattikorkeakoulu

Lukuvuoden ensimmäiset Tanssia!-näytökset Oamkissa 12. ja 13.12.

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2012 klo 09:27
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajan koulutusohjelman lukuvuoden ensimmäiset Tanssia!-näytökset järjestetään Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu) keskiviikkona 12.12. klo 18.30 ja torstaina 13.12. klo 13.00 ja 18.30. Näytöksiin on vapaa pääsy.

Tanssia!-näytöksissä nähdään Niina Susan Vahtolan koreografia kansantanssin ja paritanssin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoiden Antonio Machadon ja Marianna Duarten soolokoreografiat. Näytösten muita koreografeja ovat Eveliina Nissinen, Mia Jaatinen, Saara-Elina Partanen, Laura Jokinen, Heli Jaakola, Manu Uimi, Hanna Sirén ja Ida Johansson. Tanssijoina nähdään tanssinopettajakoulutuksen opiskelijoita, nuoria erikoiskoulutusluokkalaisia sekä tanssinopettajakoulutuksen sidosryhmäläisiä.

Tanssia!-näytös 12.12. on omistettu 25-vuotiaalle Oulun läänin Tanssialan Tuki ry:lle. Yhdistyksessä toimineet henkilöt ovat vaikuttaneet tanssin asemaan Oulussa monella tavalla. He ovat olleet käynnistämässä esimerkiksi tanssin ammatillista koulutusta ja valtakunnallista Arktiset askeleet -tanssitapahtumaa.

Lisätietoja

Tanssinopettajakoulutus, 010 272 2501, tanssi@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs