Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » LivESavo-bändikisan semifinalistit valittu!

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LivESavo-bändikisan semifinalistit valittu!

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2012 klo 16:13
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

TIEDOTE
12.1.2012
julkaisuvapaa heti

 

LivESavo-bändikisan semifinalistit valittu!


LivESavon, Jurassic Rockin ja Naisvuoritalon järjestämä bändikisa on edennyt semifinaalivaiheeseen. Jatkopaikkaa tavoitteli yhteensä 30 bändiä, joista tuotantoryhmästä koostuva esiraati on valinnut kymmenen bändiä jatkoon.

”Osallistujien määrä yllätti! Mukavaa, että Etelä-Savosta löytyy näin paljon potentiaalisia bändejä. Kymmenen parhaan valitseminen oli erittäin haastavaa, sillä taso oli kova. Raati teki päätökset sen pohjalta, että esiintyjän tulee olla tasokas ja että semifinaaliin menee musiikillisesti monipuolinen bändikattaus”, sanoo Jurassic Rockin promoottori Jukka Holmstedt.

Semifinaaliin etenivät Grandeville, Telakka, Mind Factory, Nato, Purified, The Ocean, Grannies Smoking Pipes, Wanhat Ajat, FFTC ja Amanita Virosa.

Valta siirtyy nyt yleisölle. Bändikisan nettisivuilla yleisö voi äänestää neljä suosikkiaan finaaliin ja yhden finalistin valitsee tuotantotiimi. Finaali-ilta järjestetään Naisvuoritalolla 17.2.2012. Yleisöäänestys on käynnissä 13.1. - 3.2.2012 osoitteessa www.livesavobandikisa.nettisivu.org.


Lisätietoja tarvittaessa:

Noora Palomäki,
kulttuurituotannon opiskelija
Mikkelin Ammattikorkeakoulu

noora.palomaki@mail.mamk.fi
044 58 38 121

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs