Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lippupiste julkaisi maamme ensimmäisen tapahtumapaikkakatalogin

Lippupiste Oy

Lippupiste julkaisi maamme ensimmäisen tapahtumapaikkakatalogin

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 10:00
Julkaisija: Lippupiste Oy

Suomen parhaat tapahtumapaikat -katalogi syntyi palveluna tapahtumanjärjestäjille ja -taloille. Sen pohjalta on avautunut myös verkkosivusto. Mukaan pääsee veloituksetta.

Lippupiste välittää lippujen lisäksi nyt myös tietoa, kun se julkaisi maamme ensimmäisen tapahtumapaikkakatalogin. Suomen parhaat tapahtumapaikat -katalogi ja osoitteessa www.tapahtumapaikat.fi toimiva verkkosivusto on koottu tapahtumajärjestäjien ja -talojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta.  ”Haluamme nostaa esiin maamme lukuisia hienoja tapahtumapaikkoja ja helpottaa talojen ja tapahtumajärjestäjien välistä yhteistyötä”, katalogin tiedot koonnut Lippupisteen myyntitiimin kehityspäällikkö Mari Hatakka sanoo. ”Useimmat tapahtumapaikat ovat paljon monipuolisempia kuin päältä katsoen uskoisi. Toivomme, että verkkosivusto ja printtikatalogi auttavat tiedon jakamisessa ja johdattavat järjestäjät ottamaan yhteyttä suoraan tapahtumapaikkoihin. ”  

Suomen parhaat tapahtumapaikat esittelee yli 70 erilaista tapahtumataloa Hangosta Inariin. Mukaan projektiin on kutsuttu ensisijaisesti paikkoja, joihin on joskus myyty lippuja Lippupisteen kautta ja joihin lippuja voi jatkossakin myydä Lippupisteessä. ”Esittelemme katalogissa joukon tärkeitä kumppaneitamme, mutta myös monta taloa, joissa järjestäjä voi itse valita lipunmyyntikanavan. Luonnollisesti toivomme, että pääsemme välittämään lippuja mahdollisimman moniin tuleviin tapahtumiin ja markkinoimaan niitä kanavissamme. Lippupisteellä on paljon tarjottavaa sekä taloille että järjestäjille”, Hatakka vakuuttaa. ”Suomen suurimpana lipunvälittäjänä tunnemme suomalaisen tapahtumakentän ja sen toimijat hyvin. ”

Lippupisteen katalogi ja sivusto eroavat monista muista tällä hetkellä tarjolla olevista sivustoista siksi, että se on suunnattu ensisijaisesti konserttien ja viihdetapahtumien ammattimaisille järjestäjille eikä yksittäisille kuluttajille. Yritysjuhlien ja seminaarien pitäjien kannattaa kuitenkin myös lukea katalogi tarkkaan. Harva nimittäin tietää esimerkiksi sitä, että Hartwall Arenalla voi järjestää saunaillan pienelle porukalle tai Logomosta voi vuokrata aition omalle porukalle tai omat juhlat voi järjestää myös Casinolla Helsingissä – ja niin edelleen.

 ”Kaikki asiasta kiinnostuneet tapahtumajärjestäjät ja esimerkiksi mukaan haluavat talot voivat olla yhteydessä suoraan minuun. Verkkosivusto päivittyy jatkuvasti ja printistäkin tehdään pian uusi painos, jos kysyntää vain on”, Hatakka lupaa.

 

Lisätiedot:
Mari Hatakka, myyntitiimin kehityspäällikkö
mari.hatakka@lippu.fi
puh. 045 6300624

www.tapahtumapaikat.fi
www.lippu.fi

Lippupiste Oy on Kaupparekisteriin tehtyjen liikevaihtoilmoitusten mukaan Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun lähes 60 ammattilaisen voimin.

Lippupiste on osa saksalaista CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiötä, joka toimii Euroopan suurimpana lippuyhtiönä yhteensä 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Lippupiste palvelee tapahtumajärjestäjien ja tapahtumatalojen lisäksi kuluttajia maan kattavimman myyntiverkoston kautta. Lippupisteen myyntikanavina toimivat Lippu.fi-verkkokauppa, puhelinpalvelu ja yli 800 lipunmyyntipistettä eri puolilla maata R-kioskit mukaan lukien.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs