Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Linnan uutisia! - Kemin LumiLinnalla tapahtuu

Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

Linnan uutisia! - Kemin LumiLinnalla tapahtuu

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2016 klo 19:12
Julkaisija: Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

Ystävänpäivä linnalla

LumiLinnalla pitää kiirettä. Kiinalaisen uuden vuoden aikaan on saatu paljon matkailijoita Kiinasta mutta myös muualta maailmasta. Ystävänpäivää vietetään LumiLinnassa henkeen sopivassa tunnelmassa. Mauri Markkanen veistää linnalle jäästä sydämen, jonka vieressä voi käydä nappaamassa kaverin tai sydämenvalitun kanssa ystävänpäivävalokuvan. Vaahtokarkkikaakaot ja leivonnaiset maistuvat LinnanAitalla ja LumiRavintolassa voi syödä päivön lounaan. LumiRavintola ja LumiHotelli on varattu lähes täyteen viikonloppuna, mutta vielä mahtuu muutama mukaan. llallinen LumiRavintolassa tai yöpyminen LumiHotellissa tai Olokolossa voisi varmistaa ikimuistoisen ystävänpäivän!

Pelastusharjoitus

Tiistaina 16. helmikuuta noin klo 12.30 alkaen järjestetään meren jäällä Lumilinnan edustalla harjoitus, jossa simuloidaan moottorikelkkaonnettomuus. Pelastusharjoitus on osa Lapin ammattikorkeakoulun järjestämää kansainvälistä terveysalan simulaatiokonferenssia. Yleisö voi turvallisesti seurata harjoitusta Lumilinnan ja Jalokivigallerian väliseltä laiturialueelta.

Harjoitus antaa erinomaisen kuvan eri viranomaisten kesken tehtävästä yhteistyöstä ja siihen liittyvistä haasteista todenmukaisissa olosuhteissa. Harjoituksessa ovat mukana Lapin pelastuslaitos – Kemin paloasema, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri Ensihoitokeskus ja Rajavartiolaitos – Rovaniemen vartiolentue (helikopteri).

Pelastusharjoitus on osa pre-conferenssia, joka aloittaa Lapin AMKin järjestämän kansainvälisen Nursing Simulation Alive –konferenssin. Varsinaiset konferenssipäivät ovat Rovaniemellä 17. - 18.2.

Perhepäivä

LumiLinnalla vietetään perhepäivää sunnuntaina 21.2.
Lapin AMK:n sosionomiopiskelijat järjestävät linnan teeman hengessä hauskan saturastiseikkailun lapsille ja vanhemmille klo 10-12 ja klo 14-16. Mukana menossa myös Arttu ja Terttu. Normaali sisäänpääsymaksu 15 e/7,5 e (4-11-vuotiaat). Perheet voivat nauttia päivän lounaan LumiRavintolassa klo 11 - 14.

Muumit esiintyvät linnalla 19.3.

Perinteiseksi muodostunut Muumien vierailu LumiLinnalla toteutuu tänä keväänä 19.3. Esiintymiset kolme kertaa päivän aikana. 

 

Tapahtumia LumiLinnalla tullaan järjestämään yhteistyökumppaneiden kanssa muitakin kevään aikana. Tiedotamme niistä niiden varmistuessa. 

 

Lisätietoja: Noora Barria, noora@visitkemi.fi, 040 149 6306

Liitetiedostot

Kemin Matkailu Oy on Kemin kaupungin omistama yhtiö. Olemme toimineet laadukkaiden matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä, ja vastanneet Jäänmurtaja Sampon risteilyjen markkinoinnista ja myynnistä vuodesta 1987 alkaen, ja Kemin LumiLinnan toiminnasta vuodesta 1996 alkaen. Nämä brändit yhdistettiin saman yhtiön alle vuonna 2008, kun Kemin Matkailu Oy perustettiin. Omien kohteidemme lisäksi tarjoamme myös muita palveluja – olipa kyse majoituksesta, aktiviteeteista tai muista matkailu- ja ohjelmapalveluista.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs