Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Limu Radio ainoana suomalaisena World College Radio Day -tapahtumaan

Lahden ammattikorkeakoulu

Limu Radio ainoana suomalaisena World College Radio Day -tapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2014 klo 14:08
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio, lahtelainen opiskelijaradio LiMu Radio [lih:muu rei:di:ou] osallistuu ainoana suomalaisena radiokanavana maailmanlaajuiseen World College Radio Day –tapahtumaan 3.10.2014 (collegeradioday.com).

WCRD on päivä, jonka aikana sadat oppilaitoskanavat tulevat yhteen ja kiinnittävät huomiota kampusradioiden mahdollisuuksiin ja merkitykseen. College- ja kampusradiot ovat tämän päivän radiotoiminnassa viimeisiä luovuuden, itsenäisyyden ja vaihtoehtomusiikin linnakkeita, tapahtumaa järjestävä yhdysvaltalainen College Radio Fund uskoo.

Viime vuoden tapahtumassa lyötiin osallistujaennätys, kun mukana oli yli 700 asemaa 43 eri maasta. LiMu edusti tuolloin kautta aikain ensimmäisenä sinivalkoisena äänenä suomalaista kampusradiokulttuuria globaalilla tasolla. Tänä vuonna WRCD:n organisoinnista vastaa Central Washington Universityn KCWU 88.1 FM, joka kutsui LIMUN mukaan erityiseen 24 tunnin maratonlähetykseen, jossa Lahti hoitelee täkäläisen aikavyöhykkeen tunnin mittaisen spesiaalilähetyksen perjantaina 3. lokakuuta klo 15-16 (12-13 GMT).

LiMu Radion tuotantotiimi lupailee tunnin sisältävän erinomaisen kattauksen kansainvälistä vivahdetta, päijäthämäläisellä twistillä ja lahtelaisella, konstailemattomalla otteella.

Muualla maailmassa, etenkin yhteisökanavien ja kampusradioiden luvatussa maassa, Yhdysvalloissa WRCD on suuri tapahtuma, jonka noteerasi viime vuonna mm. presidentti Barack Obama (jota ei harmillisesti saatu LiMu Radion haastatteluun).

Lisätietoja: info@limuradio.fi

www.limuradio.fi
www.facebook.com/limuradio
http://instagram.com/limuradio

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs