Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Liipolan ja Jalkarannan kirjastot jäävät muuttotauolle

Lahden kaupunki

Liipolan ja Jalkarannan kirjastot jäävät muuttotauolle

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2015 klo 14:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Liipolan ja Jalkarannan kirjastot sulkevat ovensa muuton vuoksi juhannuksesta alkaen ja ovat avoinna nykyisissä tiloissa viimeistä kertaa 18.6.  Kirjastot muuttavat Liipolan ja Jalkarannan uusiin monitoimitaloihin. Molemmat kirjastot ovat toimineet väistötiloissa elokuusta 2013 lähtien. Muuton aikana asiakkaat voivat palauttaa lainansa Lahden kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin. Saapuneet varaukset ovat muuton aikana noudettavissa pääkirjastosta.

 

Liipolan kirjasto avataan maanantaina 10.8. kello 13.00 Liipolan Monitoimitalo Onnissa (Ostoskatu 3) ja Jalkarannan kirjasto noin kuukautta myöhemmin maanantaina 14.9. klo 13.00 Jalkarannan Monitoimitalo Jalossa (Sarvikuja 1). Kirjastoissa on palveluaikaa maanantaisin ja torstaisin klo 13.00–19.00 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10.00–17.00. Molemmat kirjastot ovat myös omatoimikirjastoja.

 

Liipolassa ja Jalkarannassa pilotoidaan Lahden ensimmäisiä omatoimikirjastoja. Omatoimikirjasto on auki joka päivä klo 7.00–22.00. Kirjastonkäyttö omatoimiaikana vaatii kirjastokortin ja nelinumeroisen PIN-koodin, käyttöoikeuden saa 15 vuotta täyttänyt asiakas. Omatoimikirjasto mahdollistaa tilojen laajemmat käyttöajat ja kirjaston käytön myös viikonloppuisin. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa vaan asiakas käyttää tiloja itsenäisesti: kirjastossa voi lukea lehtiä, käyttää tietokonetta sekä lainata ja palauttaa aineistoa automaateilla. Omatoimikäyttöajat otetaan käyttöön syyskuun aikana.

 

 

 

Lisätietoja:

 

Vastaava kirjastonhoitaja Suvi Haikola

Jalkarannan ja Liipolan kirjastot

puh. 044 416 3229

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs