Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Liikunta- ja kulttuurilautakunta seminaarimatkalle Kuopioon

Lahden kaupunki

Liikunta- ja kulttuurilautakunta seminaarimatkalle Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 10:51
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Liikunta- ja kulttuurilautakunta tekee tällä viikolla kaksipäiväisen tutustumis- ja seminaarimatka Kuopioon. Matka liittyy Lahden sivistystoimialalla tekeillä olevaan liikunta- ja kulttuuripoliittiseen selvitystyöhön. 

Kuopion kaupungin vieraana lautakunta tutustuu vastaavantyyppiseen maakuntakuntakeskukseen sekä siellä jo tehtyjen liikunta- ja kulttuuuripoliittisten linjausten kehittämisnäkymiin. Matkan yhteydessä pidetään myös lautakunnan kokous. 

Matkalle osallistuvat varsinaiset lautakunnan jäsenet, nuorisovaltuuston edustaja sekä lautakunnassa esittelijöinä tai asiantuntijoina toimivat virkamiehet, yhteensä parikymmentä henkilöä. Matka-, majoitus- ym. kustannukset ovat nelisen tuhatta euroa. 

Lisätiedustelut
Lahden kaupunki, Sivistystoimiala
toimialajohtaja Maritta Vuorinen, puh. 0500 574 702 
Liikunta- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Ulla Koskinen-Laine,
puh. 044 416 3575

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs