Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Levylainaamosta media- ja musiikkipalveluiksi – Lahden pääkirjaston uudistetun musiikkiosaston avajaiset

Lahden kaupunki

Levylainaamosta media- ja musiikkipalveluiksi – Lahden pääkirjaston uudistetun musiikkiosaston avajaiset

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 14:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pääkirjaston uudistuneen musiikkiosaston avajaisia vietetään joulukuun ensimmäisellä viikolla. Tehtyjen uudistusten avulla vastataan perinteisen kirjastotoiminnan ohella asiakkaiden muuttuneisiin media- ja musiikkitarpeisiin. Asiakkailla on käytössään monipuolisia tiloja, toimintoja ja laitteita muun muassa musiikin kuunteluun ja äänittämiseen, soittamiseen, tietokoneiden käyttöön, elokuvien katseluun, konsolipelaamiseen, editointiin ja digitointiin sekä 3D –tulostamiseen. Musiikkiosaston monitoimitilassa voidaan opetuksen (mm. tiedonhaku, tietotekniikka ja internetin käyttö) lisäksi jatkossa järjestää myös tapahtumia ja kokouksia.

Avajaisviikolla musiikkiosastoa ja sen toimintaa esitellään asiakkaille monin tavoin. Maanantaista torstaihin saamme nauttia erilaisista tapahtumista. Avajaistunnelmaan kuuluvat myös ilmapallot ja karkit.

Rap-artisti Nikke Ankara musiikkiosastolla maanantaina 1.12.2014 klo 17.00-17.30

Viikko aloitetaan vauhdikkaasti, kun musiikkiosastolla esiintyy nuori rap-artisti Nikke Ankara. Niken toukokuussa julkaistu debyyttisinkku Perjantai 13. on soinut ahkerasti radiossa, ja video on hyvin suosittu YouTubessa. Nikke Ankara on myös esiintynyt yhdessä teini-idoli Robinin kanssa.

Mukavien ihmisten karaoke musiikkiosaston monitoimitilassa tiistaina 2.12.2014 klo 17.00-19.30.

Tiistaina esiintymisvuorossa ovat asiakkaat itse. Kaikille mukaville ihmiselle tarkoitettua karaoketapahtumaa tulee juontamaan Turo’s Hevi Geestäkin tuttu Ari Hukkanen. Karaoke järjestetään musiikkiosaston viihtyisässä monitoimitilassa klo 17.00 alkaen.

Roots pohjoisamerikkalaisen juurimusiikin alkulähteillä musiikkiosaston monitoimitilassa keskiviikkona 3.12.2014 klo 18.00-19.15

Keskiviikkona muusikko Paavo Pesonen esiintyy toiveuusintana. Pesonen esittää perinteistä pohjoisamerikkalaista juurimusiikkia akustisella kitaralla sekä peltikitaralla. Lisäksi kuulemme tarinoita kappaleiden taustalta.

Lassi Vääränen Acoustic musiikkiosaston monitoimitilassa torstaina 4.12. klo 18.00-19.30.

Torstai-iltana revitellään kovaa ja korkealta. Uudistetun musiikkiosaston avajaisviikon päättää progressiivista metallia soittavan Constantine-bändin nokkamies Lassi Vääräsen akustinen sooloveto. Paraikaa Yle TV2:lla pyörivää "Valomerkki"-musiikkidokumenttisarjaakin tähdittävä Vääränen esittää keikalla tunnettujen rock- ja metallibändien biisejä akustisina sovituksina.

Lisätiedot uudistuneista palveluista:                               Lisätiedot avajaistapahtumista:

johtava informaatikko                                                     kirjastovirkailija

Salla Palmi-Felin                                                            Susanna Partanen

puh. 044-4163778                                                          puh. 044-4164063

salla.palmi-felin@lahti.fi                                                 susanna.partanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs