Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lehdistötilaisuus – Bilbao / Bizkaia: “Active holidays with a dash of culture, design and gastronomy”

Pilgrim Oy

Lehdistötilaisuus – Bilbao / Bizkaia: “Active holidays with a dash of culture, design and gastronomy”

Kutsu.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 16:14
Julkaisija: Pilgrim Oy

Paikka: Helsingin Messukeskuksen kongressikeskus, tila 214
Aika: 21.1.2016 klo 13-14

Trendikkäät ravintolat ja baskien maailmalla tunnettu ruokakulttuuri, nuorekas tunnelma sekä urheilulliset aktiviteetit tekevät Bilbaosta voimakkaasti nousevan matkailukohteen. Kaupunki sopii kohteeksi erityisesti urbaanista matkailusta nauttiville, jotka haluavat lomailla trendikkäästi.

Atlantin rannalla lepäävä upea Biskajanlahti onkin verrattavissa Yhdysvaltojen San Franciscon rannikkoon, ja se erottuu täysin vanhanaikaisesta lomakulttuurista raikkaalla tarjonnallaan. Surffausta Atlantin aalloilla, vaellukselle hevosen selässä tai jalan sekä pyörälenkit pitkin rannikkoa. Pyörähdys Guggenheim-museossa. Yhdeksi Euroopan kauneimmista festivaaleista kutsuttu Bilbao Music Festival järjestetään heinäkuun alussa aivan Pyreneiden helmassa. Kaupungin tarjontaan kuuluu myös Michelin-tähdillä palkittuja ravintoloita sekä urbaania kaupunkikulttuuria.

Tässä joitain syitä miksi kannattaa tulla kuulemaan Bilbaosta lisää. Olet lämpimästi tervetullut.

Järjestämme Bilbaoon sekä lehdistö- että bloggaajamatkoja kuluvan vuoden aikana.

Matkojen teemoja ovat aktiivilomat, luonto, kulttuuri sekä paikalliset ruokaelämykset.

R.S.V.P. 20.1. klo 14 mennessä:
Sanna Mämmi,
Senior Communications Consultant, Pilgrim Oy
Sanna.mammi@pilgrim.fi

 

 

Liitetiedostot

Bilbaon historiasta

Bilbao on perustettu v.1300, mutta paikalla on ollut asutusta ja satama jo kauan sitä ennen. Vuonna 1511 Bilbao sai konsulaatin ja siitä tuli samalla merinovillan tärkein vientisatama. Espanjan imperiumin aikana Bilbaosta tuli maan pohjoisrannikon merkittävin talous- ja kauppakeskus. 1800-luvun teollisen vallankumouksen myötä kaupungin teollisuus kehittyi voimakkaasti, ja 1900-luvun alussa tärkeimmät pankit ja vakuutuslaitokset sijaitsivat Bilbaossa. Bilbao oli ensimmäisen Baskien autonomisen hallinnon pääkaupunki. Francon hallintokaudella kaupunki kasvoi voimakkaasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs