Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lehdistökutsu: Aino ja Jean – Sibeliuksen maaginen tarina Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla

Lahden kaupunki

Lehdistökutsu: Aino ja Jean – Sibeliuksen maaginen tarina Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 13:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kutsumme teidät keskiviikkona 21.1 klo 11-12  tapaamaan ja haastattelemaan Aino ja Jean - musiikkinäytelmän työryhmää näytelmän harjoituksiin. Tilaisuudessa on mahdollisuus valokuvaamiseen.

 Tervetuloa katsomaan, miten yli kymmenen hengen orkesteri asetellaan Pikkuteatterille, kuinka Jean puhuu tuulesta ja miten Aino kastelee puutarhaansa!

Pyydämme teitä ilmoittamaan tulostanne etukäteen sähköpostitse osoitteeseen mikko.peltoniemi@kettuproductions.fi.

 

"Päällisin puolin hän näytti ihan tavalliselta pikkupojalta. Hänellä oli kaksi kättä ja kaksi jalkaa, likaiset kengät ja hauska hymyilevä naama. Ihan tavallinen hän ei kuitenkaan ollut koskaan. Pienellä pojalla oli mahtava mielikuvitus. Hän saattoi kuulla tuulen liikkeet ja auringonnousun sävelinä. Viulunsa kanssa hän kulki metsässä ja improvisoi. Oppilaana hän oli hajamielinen eikä ollutkaan niin kovasti kiinnostunut tavallisesta koulunkäynnistä. Hän piirsi oppikirjoihinsa nuotteja, nuotteja nuottien perään! Ne puhuivat hänen erityislaatuisuudestaan. Tuosta pienestä miehestä kasvoi iso, iso mies. Hyvin suuri ja tunnettu Herra Sibelius. Mutta ennen kuin hänestä tuli iso, suuri ja tunnettu, piti hänelle tapahtua sitä sun tätä. Hänen piti rakastaa, matkustaa, palata kotiin ja taas paeta sieltä kuullakseen useampia säveliä ja säveltää, säveltää, säveltää."

 Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla tiistaina 27.1.2015 ensi-iltansa saava Aino ja Jean -musiikkinäytelmä vie lapset viihdyttävälle aikamatkalle 1900-luvun Suomeen. Teos herättää eloon voimakkaasti kokevan ja tuntevan Jeanin, sitkeän ja omapäisen Ainon sekä muistuttaa yleisöään Sibeliuksen musiikillisesta neroudesta.

Esitykset Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8, Lahti)
ti 27.1. klo 18 (Ensi-ilta)
to 29.1. klo 9 (loppuunmyyty) ja 10.30 (loppuunmyyty)
pe 30.1. klo 9 (loppuunmyyty) ja 10.30 (loppuunmyyty)
ti 3.2. klo 18
pe 13.3. klo 9 (loppuunmyyty) ja 10.30 (loppuunmyyty)

Vierailut
pe 13.2. Orimattila (Jymylinna)
pe 20.2. Heinola (WPK-talo)

musiikki Jean Sibelius
ohjaus Lassi Puodinketo
käsikirjoitus Laura Viippola
kapellimestari Petri Komulainen
rooleissa Laura Viippola (Aino) & Mikko Matias Peltoniemi (Jean)
Sinfonia Lahti Chamber Ensemble
Teatteri Nuora

Lippujen ennakkomyynti Pukuvuokraamo Kostyymistä (Etelä-Hämeen Nuorisoseurat), Rautatienkatu 3, 15100 Lahti, p. 0440 587 477 puvuston aukioloaikoina (katso aukioloajat täältä: http://etela-hame.nuorisoseurat.fi/pukuvuokraamo).

 

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs