Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Leevi Madetoja -pianokilpailuun ilmoittautui ennätysmäärä osallistujia

Oulun ammattikorkeakoulu

Leevi Madetoja -pianokilpailuun ilmoittautui ennätysmäärä osallistujia

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2011 klo 10:06
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulussa 23.–28.1.2012 pidettävään IX Leevi Madetoja -pianokilpailuun on ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia. Kilpailussa on mukana yhteensä 86 soittajaa kolmessa eri sarjassa.

Osallistujat tulevat ympäri Suomea: pääkaupunkiseudulta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Lahdesta, Oulusta, Porista, Tampereelta, Torniosta, Turusta, Vaasasta ja monelta muulta paikkakunnalta. Osallistujalista on nähtävillä osoitteessa www.pianokilpailu.oamk.fi Kilpailuun ilmoittautuneet -kohdassa.

Pianokilpailu pidetään Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Konserttisalissa 23.–28.1.2012 ja huipentava konserttofinaali Madetojan salissa Oulu Sinfonian konserttina lauantaina 28.1.2012 klo 15.

Lisätietoja

Järjestelytoimikunnan ja taiteellisen toimikunnan puheenjohtaja Jouko Tötterström, 050 303 1829, jouko.totterstrom@oamk.fi

Tuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

www.pianokilpailu.oamk.fi
pianokilpailu@oamk.fi

 

Valtakunnallinen Leevi Madetoja -pianokilpailu on nuorten soittajien ja heidän taustajoukkojensa kohtauspaikka ja elämyksiä tarjoava musiikkitapahtuma, jossa on innostava ja kannustava ilmapiiri. Kolmen vuoden välein käytävä kilpailu on suunnattu Suomen musiikkioppilaitoksissa tai ammattikorkeakouluissa pianonsoittoa opiskeleville nuorille. Järjestelyistä ja tunnelmasta vastaa Oulun seudun ammattikorkeakoulu.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs