Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lauri Viita -iltamat, Iisan vierailu ja Improklubin viimeinen esitys TTT-Klubilla

Tampereen Työväen Teatteri

Lauri Viita -iltamat, Iisan vierailu ja Improklubin viimeinen esitys TTT-Klubilla

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 12:54
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Lauri Viita ja hänen kirjallinen tuotantonsa ovat keskiössä tiistaina 19.4. TTT-Klubilla järjestettävissä ainutlaatuisissa iltamissa. Heikki Salon isännöimässä vapaamuotoisessa tapahtumassa yleisöä kannustetaan nousemaan korokkeelle esittämään oma tulkintansa valitsemastaan Viidan runosta, tai muistelemaan Pispalan kirjailijaa henkilönä. Illan aikana kuullaan myös VIITA 1949 -työryhmän esityksiä, muun muassa Jari Aholan tulkintaa syksyllä ensi-iltansa saavan näytelmän musiikista. Tapahtuma alkaa klo 19 ja sinne on vapaa pääsy.

Tampereella syntynyt laulaja/lauluntekijä Iisa esiintyy täysimittaisen yhtyeensä kanssa TTT-Klubilla lauantaina 16.4. klo 22. Ohjelmisto koostuu hänen soolomateriaalistaan, ennen kaikkea uusimman albumin Kukaan ei oo kenenkään kappaleista. Yleisö voi odottaa sykähdyttävän lämpimiä lauluja ja tarttuvia pop-koukkuja. Illan ajankohtaisuutta lisää se, että Iisan ja Regina-yhtyeen yhteistyöalbumi Ruger Hauerin kanssa nousi huhtikuun alussa Suomen viralliseksi listaykköseksi.

Improklubi saa viimeisen näytäntönsä perjantaina 15.4. klo 19. Tampereen Työväen Teatterin omien näyttelijöiden ja muusikoiden esitys tuli ensi-iltaan lokakuussa 2015. Tuukka Huttunen, Janne Kallioniemi, Maija Koivisto, Jari Leppänen, Joonas Mikkilä, Suvi-Sini Peltola ja Severi Saarinen ovat heittäytyneet uusiin tuntemattomiin ilta toisensa jälkeen Teijo Elorannan valmentamina. Yksilöllisiä näytäntöjä Improklubille kertyi kokonaisuudessaan kaksikymmentä.


Viita-iltamien tapahtumasivu Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1697779893838282/

Lue lisää tulevista esityksistä:
http://www.ttt-klubi.fi

Pressikuvat:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätiedot:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs