Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Laura Gustafssonin Korpisoturi julkaistaan tänään

Into Kustannus

Laura Gustafssonin Korpisoturi julkaistaan tänään

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 10:24
Julkaisija: Into Kustannus

Laura Gustafssonin kolmas romaani Korpisoturi julkaistaan tänään kello 16 Villa Kivessä (Linnunlauluntie 7, Helsinki), tervetuloa! Tavattavissa myös muita Innon ja Aulan syyskauden kirjailijoita, tarjolla soppaa, särvintä & hulvatonta ohjelmaa.

Korpisoturi on kertomus Ahmasta, maailmanloppua odottavasta miehestä, joka muuttaa erakoksi Itä-Suomen syrjäseudulle. Ahma aikoo seistä omalla maallaan ase kädessä, ja turvautua varmuusvarastoonsa. Yhteiskunta romahtaa kuitenkin nopeammin kuin hän osaa odottaa tai toivoa. Valta on niillä, jotka sen ottavat. Vaikka mies on itsenäinen, säälimätön ja omavarainen, naisista ei kuitenkaan valitettavasti niin helpolla pääse. Korpisoturi katsoo suomalaisen yhteiskunnan nykytilaa, ja tutkii tuoreella tavalla sitä, mitä oikeastaan on isänmaa ja suomalaisuus.

Gustafsson on kylvänyt romaaniinsa teemoja ja ajatuksia monesta eri ilmansuunnasta. Niiden lopullinen tulkitseminen jää lukijan omille harteille, eikä tienviittoja väännetä rautalangasta. Hienosti toimii myös kirjailijan kieli, joka soi kauniisti ja tyylikkään tiiviisti. HS, 14.8.2016

Laura Gustafsson (s. 1983) on helsinkiläinen kirjailija ja näytelmäkirjailija. Esikoisteos Huorasatu (2011) nousi Finlandia-ehdokkaaksi ja on julkaistu Saksassa ja Ranskassa ja kääntyy parhaillaan turkiksi. Toinen romaani Anomalia (2013) käsittelee kieltä, pahuutta ja susilapsia ja on ilmestynyt myös ranskaksi. Laura Gustafsson on Terike Haapojan kanssa Flow Festivalin 2016 vuoden taiteilija. He kokoavat parhaillaan Helsingin Suvilahteen Museum of Nonhumanity – Epäihmisyyden museota. Näyttely on esillä 2.-29.9.2016.

Laura Gustafsson: KORPISOTURI
Into kauno, 258 sivua, sidottu
ISBN: 978-952-264-643-9

Lataa kansikuva
Lataa kirjailijakuva
Lataa kirjailijan kasvokuva

Lisätietoja:
Riikka Kämppi, riikka.kamppi@intokustannus.fi, 040 5729733intokustannus.fi  Into Kustannus Oy, Meritullinkatu 21, 00170 HELSINKI, puh. 040 179 5297
Into sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Twitterissä
Instagramissa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs