Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lauluntekijöiden maaliskuu TTT-Klubilla

Tampereen Työväen Teatteri

Lauluntekijöiden maaliskuu TTT-Klubilla

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 09:41
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Maaliskuun aikana TTT-Klubin estradille nousee maan tunnetuimpia ja tunnustetuimpia lauluntekijöitä. Tässä kuussa nähdään myös yksi Friday Night Live -ilta ja stand up -klubi sekä Mauno Pepponen ja Forza Lasagnen esityksiä.

Lauluntekijäteeman aloittaa 8.3. Tuomari Nurmio klo 22; esitys on suuren kysynnän vuoksi loppuunvarattu, mutta peruutuksia kannattaa kysyä TTT:n lippumyymälästä. 

Dave Lindholm esiintyy kitaroineen lauantaina 22.3. klo 22. Legendaariset laulut, kuten Pieni ja hento ote, Sitähän se kaikki on tai Joo, joo mä rakastan sua vangitsevat ohikiitäviä hetkiä oikeasta elämästä.

 Torstaina 27.3. klo 19 lauluntekijöiden oma Tekosyy-klubi järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella. Juonellisen esityksen aikana päästään tutustumaan laulujen tekosyihin ja taustoihin sekä kuulemaan illan aikana syntyvä uusi viisun tuoreeltaan. Illan esiintyjiä ovat Kaija Kärkinen ja Heikki Salo sekä muita lauluntekijöitä.


TTT-Klubin suositut stand up -illat saavat jatkoa 8.3. kun komiikkaa annostelevat Tommi Mujunen, Joni Koivuniemi ja Tommi Tuominen. Stand up on osa ohjelmaa myös 21.3. järjestettävässä Friday Night Live -show'ssa, jossa ovat mukana Krisse Salminen ja Teemu Vesterinen sekä musiikkiesiintyjinä Tero Vesterinen (Vesterinen yhtyeineen) ja House Band solistinaan Capri. Vesteriset eivät ole toisilleen sukua.

Mauno Peppone - Elämä, kuolema ja comeback soi rockin historiaa Jari Aholan tähdittämänä viidesti maaliskuun aikana. Sami Hintsasen tulkitsema viihdetaiteilija Rocco Montana on Forza Lasagnen veturi 7.3. ja 28.3.

TTT-Klubi on avoinna esitysiltoina arkisin klo 18-22 ja viikonloppuisin klo 18-02 (04). Ikäraja 18 vuotta klo 20 jälkeen alkaviin esityksiin. A-oikeudet.
 
TTT-Klubi verkossa:
http://www.ttt-klubi.fi
https://www.facebook.com/TTTKlubi

Pressikuvat:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs