Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Laulaisin sinulle lempeitä lauluja – maailman kantaesitys Oulun kaupunginteatterissa 13.11.2015

Oulun kaupunginteatteri

Laulaisin sinulle lempeitä lauluja – maailman kantaesitys Oulun kaupunginteatterissa 13.11.2015

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2015 klo 12:38
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Laulaisin sinulle lempeitä lauluja saa maailman kantaesityksensä Vinttikamarissa 13.11.2015 klo 19.15. Näytelmä pohjautuu ruotsalaisen kirjailijan Linda Olssonin samannimiseen esikoisteokseen, joka valittiin Ruotsissa ilmestymisvuotensa 2006 parhaaksi romaaniksi.

Lempeiden laulujen tarina on hellä ja humoristinen kuvaus kahden täysin erilaisen naisen ystävystymisestä. Se on tarina raskaista elämänkokemuksista, jotka voi jättää taakseen vasta kun ne on uskaltanut jakaa jonkun toisen kanssa. Pintapuolisesti naisilla ei tunnu olevan mitään yhteistä, mutta sisäisesti he jakavat saman kokemuksen menetysten aiheuttamasta tuskasta, padotuista tunteista ja yksinäisyydestä. Lettujen ja mansikkahillon äärellä naiset löytävät lohtua toisilleen kertomistaan tarinoista. Jaettujen kokemusten kautta he kasvavat toinen toisilleen sielunkumppaneiksi.

Näytelmän päärooleissa ovat Merja Larivaara (Veronika) ja Anneli Niskanen (Astrid). Näyttämöllä nähdään myös Pete Miettunen (vier.). Näytelmän on ohjannut Satu Rasila. Lavastus ja puvut ovat Jyrki Sepän käsialaa.

Kaupunginteatteri järjestää kirjailija Linda Olssonin haastattelun teatteriravintola Vänmannissa lauantaina 14.11.2015 klo 14. Kirjailijaa haastattelee ohjaaja Satu Rasila, jonka lisäksi paikalla on koko näytelmän työryhmä. Tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus ostaa kirjailijan signeeraamia Laulaisin sinulle lempeitä lauluja -kirjoja näytelmälippujen kanssa lahjapaketissa. Tilaisuus kestää noin tunnin ja siihen on kaikilla vapaa pääsy.

Näytelmän loppuvuoden lipuista on myyty noin 80 %. Esitys jatkaa ohjelmistossamme koko kevätkauden, ja lippuja keväälle on jo saatavissa. Näytelmä vierailee myös Espoon kaupunginteatterissa 17.-19.2.2016.

 


Lisätietoja: viestintä- ja markkinointisuunnittelija Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi
Pressikuvat ovat ladattavissa to 5.11. osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin, liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs