Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lastenkulttuurikeskus Efektin uusi ilme ja verkkosivut julkaistu

Lahden kaupunki

Lastenkulttuurikeskus Efektin uusi ilme ja verkkosivut julkaistu

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2015 klo 09:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tiedote
julkaisuvapaa 23.1.2015

 

Päijät-Hämeen alueella toimivan lastenkulttuurikeskus Efektin uusi verkkosivusto on julkaistu osoitteessa www.phlastenkulttuuri.fi.

Verkkopalvelun tavoitteena on toimia koko Päijät-Hämeen lastenkulttuuria kokoavana sivustona. Palvelu tarjoaa Efektin ja kulttuurikasvatusohjelman toimintaan liittyviä tehtäviä, materiaaleja ja ohjeita oppilaille, opettajille ja lastenkulttuuritoimijoille sekä tietoa alueen lastenkulttuuritarjonnasta. Toteutuksessa on pyritty huomioimaan mahdollisimman laaja käyttäjäkunta. Sivuston on tarkoitus palvella niin lapsia, lastenkulttuurin ammattilaisia, opettajia, vanhempia, yhteistyökumppaneitamme kuin mediaakin ja innostaa käyttäjiään lastenkulttuurin pariin.

Verkkosivuston julkistuksen yhteydessä syntyi myös Efektin uusi visuaalinen ilme. Verkkopalvelussa kulttuuriaarteiden jahtiin ohjaa Päijät-Hämeen maakuntalintuna tunnettu tikka. Tikan askeleet ovat päässeet myös Efektin logoon.

Samalla on avattu Efektin uusi facebook-sivu. Tykkäämällä facebook-sivusta voi seurata, mitä kaikkea lastenkulttuurin saralla tapahtuu Päijät-Hämeessä.

Lisätietoja:

Matti Karhos
kulttuuriasiainpäällikkö
puh. 050 387 8792
matti.karhos@lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs