Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lappeenrannassa Sammontorin syystapahtuma jälleen tulevana lauantaina

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa Sammontorin syystapahtuma jälleen tulevana lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 15:50
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Sammontorilla järjestetään vuoden tauon jälkeen, jo ennen taukoa perinteeksi muodostunut Syystapahtuma lauantaina 1.10.2016 klo 10 – 13.

Monipuolista ohjelmaa kulttuuripainotteisesti ja Taidekahvila

Sammontorin syystapahtumassa painotetaan tänä vuonna kulttuuria. Tapahtumassa esiintyvät Taljanka -kuoro sekä Sammontorin seniorisoittajat.

Sammontorin asukastilassa toimii Taidekahvila, jossa voi ostaa virvokkeita ja samalla tutustua ja ostaa paikallisten taiteenharrastajien töitä.  

Lappeenrannan kaupungin teatterinjohtaja Timo Sokura esittelee asukastilassa klo 12 kaupunginteatterin syksyn näytäntöjä. Mukana on myös kulttuurikoordinaattori Helena Hokkanen, joka puolestaan kertoo muusta kaupungin kulttuuritoiminnasta.

Asukkailla on mahdollisuus kirpputori- sekä oman käden töiden myyntiin!

Asukkailla on mahdollisuus tuoda Sammontorille mukanaan oma kirpputoripöytä ja myydä omia tavaroitaan tapahtumassa. Kirpputorimyynnin lisäksi asukkailla on mahdollisuus myydä omia kädentöitään eli itse tekemiään tuotteita. Paikkaveloituksia ei ole.

Yhdistyksillä myös mahdollisuus esitellä toimintaansa

- Nyt on yhdistyksillä loistava tilaisuus esitellä omaa toimintaansa ja samalla verkostoitua asukkaiden kanssa ja saada uusia tekijöitä mukaan toimintaan, Anne-Liisa Lindgren den Oude, asukastoiminnan ohjaaja Sammontorin asukastilasta, kannustaa yhdistyksiä saapumaan roll-up:ien ja esitteiden kanssa paikalle tapahtumaan.

- Usein asukkailla ei ole tietoa alueella toimivista esimerkiksi liikuntaseuroista tai muista harrastustoiminta yhdistyksistä. Asukkaat pohtivat, ettei aina viitsisi lähteä kaupunkiin asti harrastamaan, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö Pia Haakana kertoo.

Rapattilan kotieläinpiha on mukana myös tapahtumassa

Rapattilan Kotieläinpihan lampaat ovat mukana tapahtumassa ja odottavat rapsuttelijoita ja silittelijöitä. Ja tuttuun Lappeenrannan Länsialueen asukasyhdistys myy grillattua makkaraa. Tapahtumassa voi ostaa myös lammasmakkaraa paikallisen toimijan toimesta.

- Tervetuloa Sammontorin syystapahtumaan, toivottavat Pia ja Anne-Liisa yhdessä.

Sammontorin syystapahtuma toteutetaan yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan ja Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry:n kanssa.

Lisätietoja:

Anne-Liisa Lindgren den Oude, asukastoiminnan ohjaaja, Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry,

puh. 040 824 7940

Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki, puh 040 5494 740

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs