Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lappeenrannan kaupunki hakee esiintyjiä Joulukadulle ja kokoaa joulunajan tapahtumia

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki hakee esiintyjiä Joulukadulle ja kokoaa joulunajan tapahtumia

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 09:06
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa Lappeenrannan keskustassa sijaitsevalle Oleksille Joulukadun 7.–22.12.2014. Joulukadulle pystytetään 20 mökkiä, jotka on vuokrattu käsityöläistuotteita, lähiruokatuotteita ja muita jouluisia tuotteita myyville yrityksille, yksityishenkilöille tai yhteisöille. Lisäksi Joulukadulla palvelee glögiteltta. 

Erillistä ohjelmaa Joulukadulla järjestetään viikonloppuisin ja kaupunki hakee ehdotuksia esiintymisille. Esiintymispäivät ovat: 

  • sunnuntai 7.12.2014 (avajaiset)
  • lauantai 13.12.2014
  • sunnuntai 14.12.2014
  • lauantai 20.12.2014
  • sunnuntai 21.12.2014

 Esitysajat voivat olla lauantaisin klo 10‒15.30 ja sunnuntaisin kello 12‒15.30 välillä. 

Joulukadun esityksien toivotaan kestävän 15‒30 minuuttia ja niistä maksetaan 150 euron palkkio. Esiintymisen yksityiskohdista tehdään erillinen sopimus. 

Esitysten toivotaan olevan jouluista, esimerkiksi laulua, ja niiden suunnittelussa tulee huomioida sääolosuhteet. Erillistä lavaa tai katosta Joulukadulla ei ole. Oleksin kiinteä äänentoistojärjestelmä on esiintyjien käytössä. Ylimääräistä äänentoistotekniikkaa Joulukadulla ei ole. 

Toimijoita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen esitys omasta ohjelmanumerosta sekä toivotusta esitysajasta Joulukadun sähköpostiin joulukatu@lappeenranta.fi viimeistään ke 22.10.2014. Toimija voi ehdottaa yhden tai useampia esityksiä.  

Esitykset pyritään vahvistamaan mahdollisimman pian ja kaupunki on yhteydessä jokaiseen toimijaan lokakuun loppuun mennessä. Mahdolliset päällekkäisyydet sovitellaan erikseen.  

Lappeenrannan Joulun tapahtumahaku on myös käynnissä 

Tulevana jouluna Lappeenrannassa järjestetään paljon erilaisia joulunajan tapahtumia. Asukkaat voivat nauttia joulukonserteista, kauneimmista joululauluista sekä erilaisista joulumarkkinoista ja -myyjäisistä. 

Tavoitteena on tuoda esille paikalliset joulunajan tapahtumat ja niitä kerätään Lappeenrannan kaupungin nettisivuille www.lappeenranta.fi/joulu. Kaikki tapahtumajärjestäjät voivat vinkata omista jouluisista tapahtumistaan kaupungille Lappeenrannan Joulu -facebookissa tai lähettää osoitteeseen joulukatu@lappeenranta.fi. Tapahtumatiedot lisätään joulusivujen yhteiseen tapahtumalistaukseen. 

Lisäksi erilaisista tapahtumista julkaistaan kooste Lappeenrannan Joulu-lehteen, joka ilmestyy Etelä-Saimaan välissä torstaina 20.11.2014. Joululehti kannattaa säilyttää, sillä siellä on paljon luettavaa joulun menovinkeistä ja muista jouluista tunnelmaa luovista aiheista. 

Tapahtumakooste rakennetaan tapahtumista, jotka ovat tiedossa 6. marraskuuta mennessä. Tapahtumia poimitaan ilmoitusten lisäksi yleisestä eKarjalan tapahtumakalenterista. 

Lisätietoja saat osoitteesta:

joulukatu@lappeenranta.fi

 www.lappeenranta.fi/joulu

Lappeenrannan kaupunki
Alina Kujansivu
alina.kujansivu@lappeenranta.fi
040 724 8776 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs