Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lappeenrannan kaupungin avustusten haku muuttuu sähköiseksi vuoden 2015 alusta

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin avustusten haku muuttuu sähköiseksi vuoden 2015 alusta

Tiedote.
Julkaistu: 29.12.2014 klo 08:58
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin avustusten haku muuttuu sähköiseksi. Vuoden 2015 haku avautuu kaupungin verkkosivuilla 13.1.2015 ja hakemus tulee tehdä helmikuun loppuun mennessä.  

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, joka tallentuu Lappeenrannan kaupungin verkkoasiointiportaaliin. 

Kansliasihteeri Marja Anttila toivoo, että kaikki hakijat siirtyisivät käyttämään sähköistä palvelua, joka nopeuttaa hakemusten käsittelyä.

‒ Myös hakija hyötyy sähköisestä hakemuksesta, koska ohjelma edellyttää kaikkien pakollisten tietojen täyttämistä. Avustushakemuksen voi halutessaan tulla tekemään kaupungintalolle Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, jossa saa henkilökohtaista opastusta asiakasneuvojilta, Anttila opastaa. 

Mikäli hakija ei pysty käyttämään sähköistä hakupalvelua, paperilomake on tulostettavissa kaupungin verkkosivuilta viimeistään haun alkaessa www.lappeenranta.fi/Avustukset tai sen voi noutaa Asiakaspalvelukeskus Winkistä, jonne se myös liitteineen palautetaan. 

Vuonna 2015 on haettavana kulttuurijärjestöjen, liikunta- ja nuorisojärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuksia.  Lisäksi haettavana on avustuksia, joita ei voi selkeästi sijoittaa jonkin edellä mainitun toimialan alaisuuteen. Yleisavustusten lisäksi myönnetään kohdeavustuksia muun muassa ohjaustoimintaan tai esimerkiksi kertaluonteisiin tapahtumiin tai pieniin hankintoihin. 

Avustuksista saa tarkempaa tietoa 4.1.2015 ilmestyvästä Lappeenranta-asukaslehdestä sekä kaupungin verkkosivuilta www.lappeenranta.fi 

Lisätietoja 

Kansliasihteeri Marja Anttila,
puh. 040 740 4226,
marja.anttila@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs