Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lambi on nyt Pohjoismaiden suurimpia kustantajia

Viestintä Oy Drum

Lambi on nyt Pohjoismaiden suurimpia kustantajia

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2012 klo 12:45
Julkaisija: Viestintä Oy Drum

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Lambin Facebook-tykkääjät kirjoittivat tarinoita WC- ja talouspapereille. Elämän pienistä iloista ja sattumuksista kertovat pehmopaperit ovat nyt kaupoissa.

Lambi keräsi alkuvuonna 2012 Facebook-sivunsa tykkääjiltään lyhyitä, mutta sitäkin ytimekkäämpiä elämäntarinoita. Kaikkiaan noin 50 erilaista, yhden arkin mittaista pienoiskertomusta on nyt painettu Lambin WC- ja talouspapereille. Tarinoiden painosmäärä on pelkästään Suomessa yli 3 000 000 rullaa – Lambia voisikin siis kutsua yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista kustantajista.

Rullaavat tarinat eivät pääty tähän. Pieniä suuria rakkaustarinoita kerätään syyskuun puoleenväliin asti osoitteessa www.facebook.com/lambisuomi. Nyt kerättävät tarinat päätyvät papereille ja kaikkien luettavaksi tammikuussa 2013.

Lambin rakkaustarinakampanjan kummina toimii kirjailija-käsikirjoittaja Sari Luhtanen. Luhtanen on tuttu nimi suomalaisesta chick lit -kirjallisuudesta ja Maisa & Kaarina -sarjakuvasta. Hän on myös suomentanut lukuisia tv-sarjoja kuten Simpsonit, Kukkulan kuningas ja Frasier. Luhtanen jakaa Lambin Facebook-sivulla kirjoitusvinkkejä ja kirjoittaa myös muutaman oman rakkaustarinan.

– Lambin pienet rakkaustarinat nappasi tehtävänä heti. Olen tottunut pieneen ilmaisuun: tv-suomennoksessa mahdutetaan paljon kahteen riviin, sarjakuvaan tulee ajatuksista jäävuoren huippu. Pienet viestit ystäviltä ystäville ovat aina ilo. Tekstiviesti, postikortti, yksinkertainen tarralappu puolisolle – "Olen koirien kanssa lenkillä" – todistavat, että muutamalla sanalla voi kertoa paljon. Arkkiin mahdutettavat sadan kirjaimen tarinat olivat haasteellisia, samalla oli hauskaa eläytyä tarinan jättäneiden henkilöiden elämänsattumuksiin, etsiä sieltä oleellinen ja sitten tiivistää ja tiivistää, Luhtanen kertoo.

Kaikkien tarinansa jättäneiden kesken arvotaan 50 kappaletta Luhtasen pokkareita. Lambin rullaavia tarinoita julkaistaan ja kerätään Suomen lisäksi samanaikaisesti Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa

Lambin pehmopapereilla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Tuotetiedot
Tarinoita rullalla -WC-paperipakkaus, 6 rullaa, hinta noin 3,20–3,90 €.
Tarinoita rullalla -talouspaperipakkaus, 4 rullaa, hinta noin 3,00–3,50 €.

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt: Viestintä Oy Drum, Jaana Kiesiläinen, jaana.kiesilainen@drum.fi, p. 050 341 0807.

Lisätiedot: Hanna Hirvonen, Regional Marketing Manager, Metsä Tissue Oyj, hanna.hirvonen@metsagroup.com, p. 040 732 6543

www.facebook.com/lambisuomi
www.lambi.fi

 

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2011 oli 970 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 300 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs