Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahella Sydäntä –hyväntekeväisyyskonsertin liput nyt myynnissä

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahella Sydäntä –hyväntekeväisyyskonsertin liput nyt myynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 08:44
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun ja Suomen World Visionin yhteistyön Lahella Sydäntä –konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset on julkistettu. Esiintyjänä on muun muassa Raaka-aine, Lahden Gospelkuoro ja Samir. Samalla esittelemme myös tapahtuman virallisen logon, joka on LAMKin Muotoiluinstituutin opiskelijoiden käsialaa.


Raaka-Aine koostuu tiukoista ja raivokkaista Suomirock-melodioista, sekä sanoituksista jotka iskevät syvälle suomalaisen miehen sielunmaailmaan. Tämä jo 1995 Lahdessa alkunsa saanut bändi on kiertänyt Suomen kamaraa ahkerasti jo vuosia.


Lahden Gospelkuoron ohjelmisto koostuu amerikkalaisesta gospelista sekä popmusiikin ja klassisen musiikin helmistä. Marjaana Turusen perustama ja johtama kuoro on ollut gospel-musiikin uranuurtaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajan. 80-henkisen kuoron ja sen solistien kanssa esiintyy ammattimuusikoista koostuva bändi.

Samir on elektronista poppia tekevä monilahjakkuus, joka on tuttu mm. Hennalan Varusmiensoittokunnasta ponnistaneen Circus Showbändin keikoilta. Samir julkaisi aiemmin tänä vuonna kappaleensa ”Kaunein”, jonka musiikkivideossa näkyy popparin oman kotiseudun Orimattilan kauniita maisemia.


Esiintyjäkaarti täydentyy vuoden 2015 loppuun mennessä. Lahella Sydäntä-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään keskiviikkona 20.1.2016 klo 19 Lahden Messukeskuksen Vesijärvihallissa. Liput ovat nyt myynnissä Evention-verkkokaupassa osoitteessa: http://lamk.tapahtumaliput.fi Lipun hinta on 10€.

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Piia Hiukka (piia.hiukka@lamk.fi / 0447081784).

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs