Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahden palvelut esittäytyvät Taidelauantaina

Lahden kaupunki

Lahden palvelut esittäytyvät Taidelauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 09:53
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kaupungintalossa on Taidelauantaina 3.9. avoimet ovet klo 10-14 ja talon puutarhassa esitellään kaupungin monipuolisia palveluita. Tapahtumassa paljastetaan myös kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Mika Karin muotokuva.

Taidelauantaina kaupungintaloon voi tutustua suosituilla kierroksilla. Lahti-oppaiden vetämät kierrokset kestävät puolituntia eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Ensimmäinen kierros lähtee kaupungintalon ala-aulasta klo 10.15. ja seuraavat kierrokset ovat klo 11, 12 ja klo 13.

Lahtelaisen taiteilija Aaro Matinlaurin maalaama muotokuva Mika Karista paljastetaan päivän aikana ja on nähtävillä klo 10.45 alkaen. Tapahtuman jälkeen muotokuva ripustetaan valtuustosalin seinälle muiden valtuustojohtajien joukkoon.

Valtuustosalissa voi myös tutustua Lahden julkisiin salaisuuksiin, kun kaupunkikriitikko Otso Kantokorpi kertoo oman näkemyksensä lahtelaisten kotikaupungista. Kaikille avoin luento on klo 12.30.

Kaupungintalon puistossa esitellään klo 10-14 kuudessa teltassa Lahden palveluita. Telttakylästä voi hankkia mm. Waltti-kortin, tutustua Nastolan aluejohtokunnan toimintaan ja saada tietoa työhönkuntouksen palveluista. Myös seudullinen maahanmuuttopalvelu Alipi kertoo toiminnastaan ja tekninen ja ympäristötoimiala pitää lyhyitä keskustelunavauksia ja inspiraatiopuheenvuoroja Lahden kehittämisestä. Puistossa on esillä myös Lahden kulttuurisyksy ja jaossa on etuseteleitä Sibeliusfestivaalin lauantain sinfoniakonserttiin.

Lisätiedot
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 3836504

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs