Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahden Nuorisoteatteri tuo lavalle Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka –sarjan

Lahden kaupunki

Lahden Nuorisoteatteri tuo lavalle Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka –sarjan

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 12:38
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden Nuorisoteatteri esittää alkavalla kaudella Kalle Veirton Henkka ja Kivimutka –nuortenkirjasarjan pohjalta näytelmän. Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka nähdään ensi-illassa Lasten Talvikarnevaaleilla Pikkuteatterissa 24.1.2015 klo 15.

Nuorisoteatteri esittää kesällä järjestetyn salapoliisiaiheisen Syytön Kake? -kirjoituskilpailun voittajatekstit Taidelauantaina 6.9. Pikkuteatterissa klo 12, jolloin luvassa on myös improvisaatiota.

 

Nuorisoteatteri etsii uusia harrastajia

Lahden Nuorisoteatteri etsii jälleen riveihinsä uusia harrastajia pääsykokeen kautta. Nuorisoteatteriin haetaan 12–22-vuotiaita harrastajia ja mukaan toivotaan tänä vuonna erityisesti poikia.

Nuorisoteatterin pääsykoe järjestetään sunnuntaina 7.9. klo 12–16 Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8, Lahti). Osallistujilta ei edellytetä aiempaa harrastuneisuutta tai osaamista. Pääsykokeissa arvioidaan nuoren omaa kiinnostusta ja sitoutumista harrastukseen. Pääsykokeeseen haluavat voivat tulla kokeeseen ilman ennakkoilmoittautumista. Tarkemmat tiedot pääsykokeesta löytyvät Lahden kulttuurikeskuksen nettisivuilta www.lahti.fi/kulttuurikeskus.

 

Lisätietoja:
Markus Karekallas, Nuorisoteatterin ohjaaja: mkarekallas(at)gmail.com, p. p. 044 545 1775

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs