Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahden Lasten Talvikarnevaalit käyntiin lauantaina

Lahden kaupunki

Lahden Lasten Talvikarnevaalit käyntiin lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2016 klo 12:58
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden Lasten Talvikarnevaalit
Kaikilla kielillä - 23.1. - 7.2.2016

Jo 33. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoavat upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Talvikarnevaalien teemana on Kaikilla kielillä. Yhteisen kielen puuttuessa itseään voi ilmaista monilla muillakin tavoilla kuin sanallisesti. Lasten ja nuorten oikeus osallistua kulttuuri- ja taide-elämään nähdään tasa-arvoa luovana tekijänä.

Tapahtumaa on toteuttamassa laaja lastenkulttuuriosaajien verkosto, yhteistyössä mukana on yli 50 eri tahoa. Karnevaaleilla on luvassa musiikkia, teatteria, tanssia, työpajoja, elokuvia ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle aina vauvasta vaariin. Tapahtumia karnevaaleilla on yli 130. 

Lahden Lasten Talvikarnevaalit

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

Avajaistapahtuma ja iloinen talvikarnevaalikulkue – tule mukaan!

Lauantaina 23.1. klo 10 Talvikarnevaalit starttaa koko perheen maksuttomalla avajaistapahtumalla. Tällä kertaa avajaiset käynnistyvät samanaikaisesti kahdessa eri osoitteessa – 8-salilla Sammonkatu 8:ssa ja Lahden kaupunginteatterilla.

Lahden kaupunginteatterin aulassa askarrellaan, musisoidaan ja valmistaudutaan talvikarnevaalikulkueeseen. Kaupunginteatterilla järjestetään myös pienimuotoinen lastenkonsertti, jossa julkaistaan tämän vuoden talvikarnevaaliviisu. Kulkue lähtee kaupunginteatterilta kohti 8-salia noin klo 11.30. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan iloiseen Talvikarnevaalikulkueeseen, erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

8-sali täyttyy erilaisista puuhapisteistä ja lennokkaista esityksistä, tapahtumapaikan ovet ovat auki klo 10–15. Voit siis valita oman perheesi tarpeisiin sopivan osallistumismuodon avajaispäivänä – hullutellakko vaikka koko perheen voimin iloisessa kulkueessa vai ovatko lapsesi siinä iässä että olisitkin mieluummin puuhaamassa työpajoissa mukavan ohjelman siivittämänä ja vastaanottamassa kulkuetta. Kulkue livetaltiodaan ja sitä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä 8-salin valkokankaalta. Sinä päätät ja ehdit osallistua vaikka molempiin! 

 

Lisätietoja:

Matti Karhos, kulttuuriasiainpäällikkö, p. 050 387 8792, matti.karhos@lahti.fi
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja, p. 050 383 6551, vuokko.kortelainen@lahti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs