Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Lahden kaupunginkirjasto etsii Eeva Joenpelto –lukijakokemuksia

Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjasto etsii Eeva Joenpelto –lukijakokemuksia

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 12:28
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjastossa järjestetään 7. 12.2016 klo 17.30 Eeva Joenpelto –ilta.  Tilaisuuden pääpuhujana esiintyy Helena Ruuska, jonka teos Eeva Joenpelto, elämän kirjailija ilmestyi viime syksynä. Joenpelto kiinnostaa Lahdessakin, sillä Ruuskan teos on kirjastossa edelleen jatkuvasti lainassa.

Eeva Joenpelto oli tuottelias kirjailija, jonka 1970-luvulla ilmestyneen Lohja-sarjan neljää romaania pidetään hänen pääteoksinaan. Hän sai kirjallisuuden Finlandia-palkinnon 1994.

Kirjaston Eeva Joenpelto –iltaan on tarkoitus järjestää myös pienimutoinen Joenpelto –lukijapaneeli. Tule mukaan, jos Joenpelto koskettaa sinua tai on aikanaan koskettanut. Oletko samaa mieltä joidenkin  lukijoiden kanssa, että Joenpelto on Linnan veroinen?  Jaatko näkemyksen, että Joenpellon naiset ovat vahvoja, miehet heikkoja?  Mikä on lempiteoksesi Joenpellon tuotannosta?

Lukijapaneelin vetäjänä toimii kirjallisuuden moniottelija Tuulikki Norrlin.

Ilmoittaudu paneeliin ottamalla yhteys erikoiskirjastonhoitaja Eija Eskolaan, sähköpostitse osoitteella eija.eskola@lahti.fi tai puhelimitse numeroon 03 – 8125 620.

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs