Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kyamkin graafisen muotoilun opiskelijalle menestystä valtakunnallisessa ilme-kilpailussa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin graafisen muotoilun opiskelijalle menestystä valtakunnallisessa ilme-kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 12:15
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun graafisen muotoilun opiskelija Eemi Räsänen on jälleen saavuttanut työllään valtakunnallista mainetta sijoittumalla toiseksi Kuusamon luontokaupungin visuaalisen ilmeen suunnittelu-kilpailussa. Sijoituksestaan hän saa palkintona 1000 euroa.

Kilpailun tehtävänä oli suunnitella Kuusamon kaupunkikeskustalle luontokaupunki-imagoon sopiva visuaalinen ilme. Lisäksi tehtävänä oli esittää tämän visuaalisen ilmeen käyttömahdollisuuksia matkailijoiden opastamisessa kaupunkikeskustaan.

”Työssä lähdin miettimään, millainen kuva minulla on Kuusamosta. Pidän erityisesti Kuusamon luonnosta. Lisäksi työn täytyi olla yksinkertainen ja muunneltava. Karhu on tärkeä eläin Kuusamolle, onhan heillä esimerkiksi karhunkierros. Eläinhahmot syntyivät tältä pohjalta,” kommentoi Eemi työnsä synnystä.

Kilpailun palkintolautakunnan seitsenhenkinen jäsenistö perusteli Eemin työtä ilmeeltään erähenkiseksi ja perinteiseksi. Puumateriaali ja ilmeen selkeys viehättivät lautakuntaa, joka piti työtä myös hyvin selkeänä esityksenä: ”Pohjautuu todella hyvin kuusamolaiseen luontoon ja tukee Kuusamon luontokaupunki-imagoa.”

Julkistamistilaisuus pidettiin Kuusamossa 3.12.2014. Kilpailutyöt ovat esillä Kuusamotalon ala-aulassa koko joulukuun ajan.

Eemi Räsänen voitti toukokuussa valtakunnallisen graafisen suunnittelun opiskelijoille kohdennetun Habitare-ilme 2015 -kilpailun.

Tiedote Habitare-ilme 2015 voitosta luettavissa Kyamkin sivulla: http://www.kyamk.fi/Ajankohtaista/Mediatiedotteet/?news_id=994

 

Liitteenä Pdf-tiedosto kilpailutyöstä ja valokuva Eemi Räsäsestä.

 

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
opiskelija Eemi Räsänen
p. 040 825 3722
etunimi.sukunimi@student.kyamk.fi

Lisätietoa kilpailusta

Luonnosta elinvoimaa kaupunkikeskustaan
NATURPOLIS OY - NORDIC BUSINESS CENTER
projektipäällikkö Terhi Wendelin
p. 040 556 7997
etunimi.sukunimi@naturpolis.fi

Kyamkin kaikki mediatiedotteet ovat luettavissa: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Liitetiedostot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs