Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu TTT:n kevätkauden avajaisinfoon ma 18.1. klo 13-15

Tampereen Työväen Teatteri

Kutsu TTT:n kevätkauden avajaisinfoon ma 18.1. klo 13-15

Kutsu.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 15:15
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

KUTSU MEDIALLE

Tervetuloa Tampereen Työväen Teatterin kevätkauden 2016 avajaisinfoon maanantaina 18.1. klo 13-15.
Tilaisuus alkaa Kellariteatterista (Hämeenpuisto 28). Kierrämme kolmella näyttämöllä tutustumassa tammikuun ensi-iltoihin.

Kansainvälisiä tuulia Kellariteatteriin tuo Pedro Martins Bejan (s. 1979 Saksassa) ohjaama, Wolfgang Hernndorffin tunnettuun nuortenromaaniin perustuva Lada (Tshcick). Näytelmä on ollut yleisömenestys Saksassa, ja nyt se nähdään ensi kertaa näyttämöllä Suomessa, kantaesitys on 20.1. Rooleissa ovat Severi Saarinen, Anna-Elisa Hannula ja Anton Äikäs. Musiikin on säveltänyt israelilainen Micha Kaplan.

Sirkku Peltola on kirjoittanut Dostojevskin tarinan Vanhan ruhtinaan rakkaus näyttämölle nimellä Papparaisen uni. Tuire Saleniuksen ja Esko Roineen tähdittämä, hulvaton ja sydäntäsärkevä komedia saa ensi-iltansa Matti Seppäsen puvustamana ja Hannu Lindholmin lavastamana 21.1. Eino Salmelaisen näyttämöllä. Rooleissa loistavat myös Maija Koivisto, Tuukka Huttunen, Mika Honkanen, Jaana Pesonen, Eeva-Riitta Salo, Jyrki Mänttäri, Miia Selin, Juha-Matti Koskela ja Jaana Oravisto. Ohjaus Sirkku Peltola.

Suurella näyttämöllä saa 28.1. ensi-iltansa Niin kuin taivaassa (Så som i himmelen). Kay Pollakin samannimiseen elokuvaan perustuva näytelmä kertoo uinuvasta kyläyhteisöstä ja siellä asuvista ihmisistä. Tunteikkaassa ja koskettavassa näytelmässä yhteisö herää uuteen kukoistukseen kuorolaulun voimalla. Kapellimestari Daniel Dareuksen roolissa nähdään Janne Kallioniemi ja muissa rooleissa Kristiina Hakovirta, Emmi Kaislakari, Petra Karjalainen, Suvi-Sini Peltola, Eriikka Väliahde, Pentti Helin, Vesa Kietäväinen, Jari Leppänen, Samuli Muje, Tommi Raitolehto ja Jukka Saikkonen. Tamperelainen Naiskuoro Miskantti tuo näyttämölle aitoa kuorovoimaa. Maarit Pyökärin ohjaaman näytelmän on suomentanut Harri Virtanen.

Kierroksen lopuksi sinulla on mahdollisuus haastatella näyttelijöitä ja tekijöitä.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tiedottajille
Sari Andersson, puh. 050 5969 069, sari.andersson@ttt-teatteri.fi
Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

vp. tarjoilua varten viimeistään pe 15.11.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs