Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu Tampereen Oopperan ja Tampere-talon vuoden 2018 suurteoksen tiedotustilaisuuteen 15.4.

Tampere-talo Oy

Kutsu Tampereen Oopperan ja Tampere-talon vuoden 2018 suurteoksen tiedotustilaisuuteen 15.4.

Kutsu.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 10:54
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Kutsu tiedotustilaisuuteen

Kutsu: Tampereen Ooppera ja Tampere-talo julkaisevat vuoden 2018 suurteoksensa – tervetuloa tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 15.4. kello 10.30

Tampereen Ooppera tuottaa historiansa merkittävimmän kotimaisen tilausteoksen, joka kuvaa vuoden 1918 Suomea ja sisällissodan dramaattisia tapahtumia Tampereella. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita Tampere-talon Isoon saliin 15.4. kello 10.30 kuulemaan teoksesta, solisteista ja taiteellisesta työryhmästä.

Tiedotustilaisuudessa ovat paikalla oopperan säveltäjä sekä ohjaaja ja libretisti. Lisäksi tilaisuudessa esitellään teokseen jo kiinnitetyt kotimaiset huippusolistit ja kapellimestari sekä paljastetaan teoksen nimi ja kerrotaan tarkemmin sen sisällöstä. Solistit esittävät tilaisuudessa otteen teoksesta.

Sisällissodan satavuotismuiston kunniaksi tilattu ooppera kantaesitetään helmikuussa 2018 Tampere-talossa. Teos kuvaa nousevien odotusten kaupunkia ja sodan tapahtumia kahden eri puolille ajautuvan sisaruksen näkökulmasta. Se on henkilövetoinen, eeppinen, sinfoninen draama murskatuista unelmista, vaikeista valinnoista ja suurista tunteista.

Tiedotustilaisuus päättyy kello 11. Tilaisuuden aikana ja sen jälkeen toimittajilla on mahdollisuus kuvata ja haastatella oopperan tekijöitä ja solisteja.

Tilaisuudessa ovat paikalla myös mm. Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, teoksen kustantajan Fennica Gehrmanin hallituksen puheenjohtaja John Eric Westö sekä Tampere Filharmonian intendentti Helena Hiilivirta.

Vuoden 2018 ooppera on merkittävimpiä kansallisia nykyoopperahankkeita. 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Tiedotusvälineiden edustajia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen ma 13.4. klo 12 mennessä:

Myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen, puh. 040 554 0699 tai marjut.heinonen@tampere-talo.fi

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs