Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu: esittelyssä ma 10.10. klo 16-18 Kansallismuseon uudet elämykselliset kokous- ja juhlapalvelut

Kansallismuseo

Kutsu: esittelyssä ma 10.10. klo 16-18 Kansallismuseon uudet elämykselliset kokous- ja juhlapalvelut

Kutsu.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 13:52
Julkaisija: Kansallismuseo

 

Satavuotias Kansallismuseo uudistuu. Uusi Ateljee tarjoaa elämyksellisiä kokoushetkiä ja huikeat näkymät yli Töölönlahden. Vasta avattu pop up -näyttelytila ja uusi museokauppa houkuttelevat kävijöitä pistäytymään museossa ohimennen. Uutta on myös syyskuussa auennut renessanssitaiteen näyttelymme.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Ateljeeseemme sekä museoidemme elämyksellisiin kokous- ja juhlapalveluihin maanantaina 10.10. klo 16–18 Kansallismuseoon (Mannerheimintie 34).


Uusi Ateljee-tila on upea korkeakattoinen ja valoisa tila, jossa tarjoamme koululaisille, kokousvieraille ja muille ryhmille räätälöityjä työpajoja, jotka elävöittävät museovierailua taiteen, oppimisen ja yhdessä tekemisen kautta. Esillä olevia museoesineitä voi pitää käsissä ja antaa niiden inspiroida esimerkiksi maalaamista tai askartelua. Tekemistä ohjaavat Kansallismuseon työpajaohjaajat.

Illan aikana kuulet lisää kokous- ja juhlatiloistamme myös Hvitträskissä, Tamminiemessä sekä Hämeen linnassa. Uutuutena tarjoamme kaikissa kohteissamme inspiroivaa oheisohjelmaa kumppanimme Seikkailu Oy:n kanssa. Tarjolla on muun muassa suosittu Valehtelijoiden klubi ja Kansallismuseolle suunniteltu oma Aika aarteita -tietokilpailusovellus, joka herättää museoesineet uudella tavalla eloon.

Sinulla on lisäksi mahdollisuus tutustua vasta avattuun Renessanssi.Nyt - Rafaelista Tizianiin -näyttelyymme sekä nauttia ravintolamme Italia-teeman antimista.


Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tällä lomakkeella.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Kansallismuseo, Kirsi Nisonen
kirsi.nisonen@kansallismuseo.fi
0295 33 6905

Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu seitsemän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs