Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kutsu esittävät taiteet nyt, huomenna ja ylihuomenna -työelämäpaneeliin

Turun ammattikorkeakoulu

Kutsu esittävät taiteet nyt, huomenna ja ylihuomenna -työelämäpaneeliin

Kutsu.
Julkaistu: 02.02.2016 klo 10:54
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tervetuloa keskustelupaneeliin Turun AMK:n Linnankadun toimipisteen Sigyn-saliin maanantaina 8.2.2016 klo 9.00-11.30. Paikalla keskustelijoina ja kysymyksiin vastaamassa ovat Oulun kaupunginteatterin johtaja Maija Paloheimo, Hurja Piruetti -tanssikoulun rehtori Katja Köngäs, laulustudio Ääniräätäli Oy:n toimitusjohtaja Minna Laukkanen sekä sirkusalan ammattilaisten SirkusUnioni ry:n taiteellinen johtaja Antti Kulmala.

- Tapahtuman ideana on tuoda esiin sellaisia puolia, joita ei välttämättä osaa ottaa opiskellessa huomioon tai joihin ei osaa kiinnittää huomiota. Osa puhujista on entisiä koulun opiskelijoita, joten he osaavat kertoa, että mistä koulussa opitusta on oikeasti hyötyä työelämässä ja mistä ei, kertoo Turun AMK:n musiikin ja esittävien taiteiden koulutus- ja tutkimuspäällikkö Eero Linjama

Paneeli keskittyy työelämän ja opiskelun vuorovaikutukseen, jotta jatkossa koulutuksessa osataan ottaa muuttuvat tarpeet huomioon.

-Tämä on ajankohtainen aihe, sillä korkeakoulut ja niiden rahoitusmallit muuttuvat, joten on tärkeää tietää mihin koulujen kannattaa jatkossa panostaa, Linjama lisää.

Paikka: Sigyn-sali, Linnankatu 54, 20100 Turku

Lisätiedot:
Eero Linjama
Musiikin ja esittävien taiteiden koulutus- ja tutkimuspäällikkö, Turku AMK
eero.linjama@turkuamk.fi 
050 5985 251

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs