Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kulttuurisen virkistystoiminnan verkkolehti CuRec täyttää 10 vuotta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kulttuurisen virkistystoiminnan verkkolehti CuRec täyttää 10 vuotta

Kutsu.
Julkaistu: 23.11.2011 klo 12:38
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin ohjaustoiminnan koulutusohjelman opiskelijoiden ja opettajien toimittama kulttuurisen virkistystoiminnan verkkolehti CuRec (www.curec.net) täyttää tänä syksynä kymmenen vuotta. Lehti palvelee kaikkia kulttuurin ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia ja siitä on kymmenen vuoden aikana kasvanut laajin suomenkielinen koko kulttuurisen virkistystoiminnan alaa käsittelevä sivusto.

CuRecin toimitus kutsuu tiedotusvälineiden edustajat mukaan juhlistamaan verkkolehden merkkivuotta. Juhla pidetään tiistaina 29.11.2011 HAMKin Lahdensivun kampuksella ohjaustoiminnan koulutusohjelman tiloissa Ilmarila-rakennuksessa (Rinnetie 53, Hämeenlinna). Juhlatilaisuus alkaa kello 16.30.

CuRec on perustettu lokakuussa 2001. Lehden päätoimittaja, lehtori Saija Honkala on ollut lehden teossa mukana alusta saakka: – Ideana alusta lähtien oli, että perustetaan virtuaaliyhteisö, jota kulttuurisen virkistystoiminnan ja ylipäätään kulttuuri- ja sosiaali- ja terveysalan ohjaajat voivat hyödyntää.

Lehti toimii linkkinä usein yksinäistä työtä tekevien ohjaajien ja toisaalta opiskelijoiden ja kentällä olevien työntekijöiden välillä. – Lehti on ohjaustoiminnan koulutusohjelman markkinointikanava, joka monin tavoin kertoo toiminnastamme, arvoistamme ja ideoistamme, Honkala kertoo. Honkalan mukaan lehteä voivat hyödyntää myös kulttuurin harrastajat.

CuRec ilmestyy neljä kertaa vuodessa. – Juttuja syntyy paljon eri opintojaksoilla oppimistehtävinä eli lehti on erinomaisesti integroitu meidän opetukseemme, Honkala iloitsee. CuRec on palkittu yhtenä vuonna kolmannella sijalla Suomen parhaat verkkosivut -kilpailun yleisöäänestyksessä. Kilpailussa oli mukana yli seitsemänsataa sivustoa. Kolmena vuonna lehti on kutsuttu kilpailuun potentiaalisena voittajaehdokkaana.

– Lehdestä on tehty opinnäytetyönä yksi lukijatutkimus, jonka mukaan lehteä luetaan ohjaajakentällä paljon ja sieltä metsästetään nimenomaan ideoita omaan ohjaustyöhön. Lehti on saanut myös kiitosta visuaalisesta ilmeestään. Nykyään lehteen jopa tulvii kulttuurialan lehdistötiedotteita, joten lehti on löytänyt hyvin paikkansa kulttuurin kentällä, kertoo Honkala.

Tutustu CuReciin osoitteessa www.curec.net.

Lisätiedot
palvelukoordinaattori Jemina Harju, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi ja p. 03 646 3678

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs