Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kulttuurialojen kehittämispäivät Seinäjoella 3.–4.11.2015

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kulttuurialojen kehittämispäivät Seinäjoella 3.–4.11.2015

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 09:03
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu isännöi tänä vuonna Kulttuurialojen kehittämispäiviä 3.–4.11.2015. Tapahtuman teemana on LUOVA (T)UHO, jonka tiimoilta pureudutaan kulttuurialojen tämänhetkiseen tilanteeseen.

Aloituspäivänä kuullaan mm. Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpusen luento Case Provinssi. Rumpusen puheenvuorossa keskitytään erityisesti strategiseen kumppanuuteen SeAMKin ja Provinssin välillä, ja raotetaan hieman myös tapahtumabisneksen tulevaisuuden näkymiä.

Filosofi Frank Martelan johdolla etsitään sisäistä motivaatiota (yhteistyössä SeAMK Foorumin kanssa) sekä ihmetellään SeAMKin yliopettaja Ari Haasion kertomuksia japanilaisista Hikikomori-miehistä, joiden elämänkantava voima on internet. OKM:n terveiset kehittämispäiville tuo opetusneuvos Maarit Palonen.

Tiistai-illan hämärtyessä suuntaamme luovien alojen keskukseen Rytmikorjaamolle, jossa nautimme buffettyylisen illallisen hyvän musiikin ja esiintyjien tahdittamana.

Keskiviikkona kulttuurialojen alakohtaiset jaokset kokoustavat aamulla, jonka jälkeen rehtori Petri Raivo Karelia-ammattikorkeakoulusta kertoo yhteenvetona kehittämisryhmän mietteitä kulttuurialojen näkymistä.

Yksi Suomen käytetyimmistä puhujista ja neuvonantajista, yritysvalmentaja ja tulevaisuudentutkija Ilkka Halavan mielenkiintoinen luento keskiviikon päivässä herättää varmasti keskustelua. Kulttuurialojen kehittämispäivät Seinäjoella päättää ruotsalainen Gunilla Sunnros, joka antaa luennollaan vinkkejä siihen, kuinka luovan työn tekijät sekä tekninen ja operationaalinen väki saadaan puhumaan yhteistä kieltä samassa organisaatiossa. Sunnros työskentee tukholmalaisessa Masterplan AB:ssa, joka on keskittynyt luovien alojen yrityskonsultointiin.

Ilmoittautuminen Kulttuurialojen kehittämispäiville tapahtuu osoitteessa www.seamk.fi/kulttuuripaivat2015. Näiltä sivuilta löydät myös tarkemman aikataulun luennoitsijoista, tietoa tapahtumasta sekä majoituksesta.

 

Lisätietoja:
Nina Myllymäki
tapahtumakoordinaattori
Puh. 050 351 7175
nina.myllymaki@seamk.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs