Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kuka murhasi Ursula Pokkisen?

Into Kustannus

Kuka murhasi Ursula Pokkisen?

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 15:24
Julkaisija: Into Kustannus

Into Kustannus julkaisee tupakkaoikeudenkäynneistään tunnetun professori Erkki Aurejärven esikoisromaanin Kun kukaan ei näe. Kirja julkaistaan Akateemisessa kirjakaupassa 7.6. klo 18. Paikalla kirjailija sekä näyttelijä Ronny Roslöf. Kuka murhasi Ursula Pokkisen, ja voisiko kirja kääntyä tv-sarjaksi?

Kun kukaan ei näe liikkuu Helsingin oikeuslaitoksessa ja sen saleissa käydyissä kiivaissa taistoissa. Asianajotoimisto Salmelainen, Kallio & Tapaninen  saa värikkäitä juttuja hoidettavakseen, ja lisäväriä tuo myös rikkaan vuorineuvoksen tyttären, Ursula Pokkisen, pestautuminen töihin.

Elokuun 30. päivä 1980 Ursula löydetään kuolleena Kaivopuistosta. Poliisi marssittaa välittömästi kuulusteluihin asianajotoimisto Salmelainen, Kallio & Tapanisen nuoren tähden Aarne Salmelaisen, joka kieltää kaiken. Ursula oli tunnettu häijystä luonteestaan, joten motiivi murhaan oli olemassa. Kaikesta huolimatta Ursulan murha uhkaa jäädä ikuiseksi arvoitukseksi.

Siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi on seurannut Suomen oikeuslaitosta lähietäisyydeltä vuosikymmenten ajan. Hän on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja, mutta Kun kukaan ei näe on hänen ensimmäinen romaaninsa. Aurejärvi oli Helsingin kaupunginvaltuutettu 1993–2008. Hänen oikeudenkäynneistään näkyvimpiä ovat olleet tupakkateollisuutta vastaan ajetut kanteet. Aurejärvi rakastaa jalkapalloa ja asuu Etelä-Helsingissä.

Ronny Roslöf on helsinkiläinen näyttelijä.

 

Kirjan tiedot:

Erkki Aurejärvi: Kun kukaan ei näe | ISBN: 978-952-264-639-2 | ovh. 29 € | 400 s.


Lisätiedot: esko.juhola@intokustannus.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus | instagram.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs