Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » KOMIIKKATAIVAAN KIRKKAIN TÄHTI SAMI HEDBERG LIITTYI KORISSIJOITTAJIEN JENGIIN

Sam's Comedy Club

KOMIIKKATAIVAAN KIRKKAIN TÄHTI SAMI HEDBERG LIITTYI KORISSIJOITTAJIEN JENGIIN

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Sam's Comedy Club

TIEDOTE 8.4.2014
Julkaisuvapaa HETI

 

KOMIIKKATAIVAAN KIRKKAIN TÄHTI SAMI HEDBERG LIITTYI KORISSIJOITTAJIEN JENGIIN

Koripalloileva kokovartalomies

Helsinki Seagulls vahvisti taustajoukkojaan, kun tuhatpäisiä yleisöjä naurattava Sami Hedberg lähti mukaan Seagulls-joukkueen sijoittajiin.

Vuodenvaihteessa Seagulls sai taakseen jo mediasijoittaja Kai Mäkelän sekä Janne Kulvikin vaimonsa Sinikan kanssa. Pääkaupunkiseudun ainoalla nousijaehdokkaalla Korisliigaan on ollut hyvä vetovoima kevään mittaan; useat suomalaisjulkkikset fanittavat jo Stadin Seagullsia, heidän joukossaan ovat myös Leijonalegendat Saku Koivu ja Teemu Selänne.

Hedbergin oman Showhouse-yhtiön tapahtumissa viihdytettiin viime vuonna yli 100.000 ihmistä ja yhtiö ylsikin huippu-tulokseen: tulos kymmenkertaistui edellisvuodesta ja liikevaihto lähes kolminkertaistui. Hedberg on ensimmäinen suomalainen stand up –koomikko, joka on tehnyt Hartwall Areenalla sooloshow’n. Ennätyksellistä oli myös loppuunmyydyn soolon lähes 8000 katsojan yleisömäärä. Tämän kevään Sami Hedberg Show –kiertueelle on myyty jo yli 35 000 lippua. Seuraavaksi Hedberg toivookin liikuttavansa ihmisiä myös koripallon jalon lajin pariin, harrastamaan tai katsomoon.

 

Hyvä koomikko on uhkarohkea

Pääkaupungista ei ole yhtään ainutta joukkuetta Korisliigassa tällä pelikaudella. Kuitenkin Helsingistä löytyy eniten faneja, huippupelaajia, junnuja, seuroja, lajin historiaa. Seagulls perustettiin nostamaan helsinkiläinen koripalloilu takaisin Korisliiga-tasolle. Joukkueen tavoitteena on myös tarjota alueen lupaavimmille nuorille urapolku lajin huipulle. Seurayhteistyötä Seagullsien riveissä vetää maajoukkuelegenda Mikko Tanner.

Hedberg on ollut koristouhuissa mukana lapsesta saakka, Sami aloitti pallottelun Touhun Pojat Lauttasaari -korisseurassa jo 7-vuotiaana. Samille koripallo on aina ollut se rakkain harrastus. Hedbergin iso haave onkin jo pidempään ollut tehdä jotain enemmän koripallon parissa, antaa takaisin lajille joka hänelle on antanut paljon. Paljasjalkainen helsinkiläinen iloitsee päästessään nyt mukaan luomaan lokeista koripalloilmiötä Helsinkiin ja samalla uudenlaista koriskulttuuria koko Suomeen. Tavoitteet ovat korkealla, ja Sami Hedbergin mukaan hyvän koomikon pitääkin olla rohkea, jopa uhkarohkea.

 

Sydämellä mukana

Henkilökohtaisena tavoitteena Samilla on halu saada oman esimerkkinsä kautta nuorisoa liikkeelle. Huumorimies Hedbergin elämässä terveys on nostanut merkitystään ja Hedberg katsookin yhdeksänvuotisen uransa olevan kansan hyvinvointia edistävää bisnestä; naurulla stressi laukeaa, verenpaine laskee, masennus loittonee, ja immuunisysteemin toiminta paranee. Nauru on erityisen tärkeää ihmisille jotka eivät muuten harrasta liikuntaa säännöllisesti, sillä nauraminen on lempeää fyysistä harjoittelua ja terveellistä myös sydämelle.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOKO KANSAN RAKASTAMA SAMI HEDBERG

Sami Hedberg on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa viihdetarjonnassa. Vuodesta 2005 lähtien yleisöä naurattanut stand up-koomikko on kiertänyt Suomea ristiin rastiin, teatterisalien lisäksi Sami on esiintynyt myös televisiossa.

Lisätietoja: Showhouse – Sami Hedberg Oy, Tuotantopäällikkö Sofia Saarikko, + 358 40 9685 911 sofia.saarikko@samihedberg.com

www.samihedberg.com
facebook.com/samihedberg
twitter.com/samihedberg
instagram.com/samihedberg

 

STADIN OMA KORISJENGI HELSINKI SEAGULLS

Helsinki Seagulls on koripallon uusi huippujoukkue Helsingissä. Ykkösdivarin runkosarjan tähti Seagulls kohtaa pudotuspelien kolmannessa välieräottelussa torstaina 10. huhtikuuta klo 18:30 kotikentällään perinteikkäässä Töölön Kisahallissa Tampereen Pyrinnön.

Lisätietoja: Mikko Tanner mikko.tanner@helsinkiseagulls.net ja Janne Kulvik janne.kulvik@helsinkiseagulls.net

www.helsinkiseagulls.net
facebook.com/helsinkiseagulls
twitter.com/gullsbasketball
vimeo.com/helsinkiseagulls

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liitetiedostot

Showhouse - Sami Hedberg Oy on stand up –koomikko Sami Hedbergin vuonna 2005 perustama ohjelmapalveluihin erikoistunut yritys. Yritys välittää esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja järjestää Sam’s Comedy Club –toiminimellä stand up –klubeja, –kiertueita ja –festivaaleja ympäri Suomea. Showhouse - Sami Hedberg Oy on myös yksi Helsinki Comedy Festivalin pääjärjestäjistä.

www.samihedberg.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs