Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » KOM-teatterin vierailu 30.9. – 1.10. ja Hannu Pelkosen juhlanäytös Mielensäpahoittaja 28.9. Oulun kaupunginteatterilla

Oulun kaupunginteatteri

KOM-teatterin vierailu 30.9. – 1.10. ja Hannu Pelkosen juhlanäytös Mielensäpahoittaja 28.9. Oulun kaupunginteatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2013 klo 14:20
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

KOM-teatterin Kolme sisarta vierailee suurella näyttämöllä ma 30.9. ja ti 1.10. klo 18.30

Kolme sisarta on intohimoinen, fyysinen ja häpeilemätön esitys porvariston hillityn charmin sumentamasta elämästä. Se on rakastettavasti ankara yllätyshyökkäys keskiluokkaisuuden tragikoomiseen ytimeen aikana, jolloin suuret kriisit ovat kuulemma kaukana, jossain siellä, missä buzuki soi.

Anton Tšehovin klassikon on KOM-teatterille ohjannut Lauri Maijala, joka tulee ohjaamaan Oulun kaupunginteatterille Tuntematon sotilas –oopperan, ensi-ilta 17.1.

Sisarina Vilma Melasniemi (Olga), Eeva Soivio (Maša) ja Laura Malmivaara (Irina). Muissa rooleissa mm. Leo Honkonen, Eero Milonoff, Juho Milonoff, Helmi-Leena Nummela, Taisto Reimaluoto/Janne Reinikainen, Niko Saarela ja Timo Torikka.

Ilmiömäisen suosittu Mielensäpahoittaja siirretään suurelle näyttämölle 25., 26. ja 28.9.

Tuomas Kyrön romaanista dramatisoitua Mielensäpahoittajaa on esitetty tammikuisesta ensi-illasta saakka täysille katsomoille. Esitykset ovat Vinttikamarissa, mutta nyt Mielensäpahoittaja on siirretty suurelle näyttämölle kolmen esityksen ajaksi: 25., 26. ja 28.9.

Mielensäpahoittajana esiintyvän näyttelijä Hannu Pelkosen 35-vuotis-taiteilijajuhlanäytös nähdään suurella näyttämöllä la 28.9. klo 19. Jo lähes loppuunmyydyn näytöksen päätyttyä myös yleisöllä on mahdollisuus Hannun onnitteluun näyttämöllä ja juhlat jatkuvat ravintola Sokeri-Jussissa.

Lisätietoja Oulun kaupunginteatterin tiedottaja Kaisu Innanen, p. 044 703 7111, kaisu.innanen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs